همایش روز جهانی ایمنی غذا با شعار "ایمنی غذا ، مسئولیت پذیری اجتماعی و غذای ایمن ، داشتن فردایی سالم" به صورت مجازی برگزار شد.
به گزارش وب دا، این همایش با هدف ایجاد بستر مناسب برای اجرای سیاست های کلی سلامت، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و مصوبات شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و در راستای اهداف سلامت محور " دولت تدبیر و امید" در زمینه ارتقاء ایمنی و سلامت جامعه و به تبع آن حفظ و ارتقاء سلامت غذا از مزرعه تا سفره و همچنین ایجاد فضای هم اندیشی و تعامل با تولیدکنندگان فرآورده های غذایی و آشامیدنی با حضور مقام وزارت، ریاست سازمان غذا و دارو، اعضاء هیات علمی ، معاونین غذا و دارو سراسر کشور از جمله دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سایر مسئولین مرتبط با حوزه سلامت به همت سازمان غذا و دارو برگزار شد.
در این همایش از پنج واحد تولید موادغذایی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در راستای ارتقاء سلامت مصرف کنندگان با برقراری الزامات نظام مدیریت ایمنی موادغذایی، گام موثری برداشته اند تقدیر بعمل خواهد آمد.
خبرنگار: مریم ربانی