معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در ابتدای بحران کرونا ماهانه 40 تا 50 دستگاه ونتیلاتور در کشور تولید می شد اظهار کرد: با تلاش جوانان توانمند و نخبه کشور و با حمایت شرکت های تولید کننده این رقم در حال حاضر به یک هزار و 500 دستگاه افزایش یافته است.

دکتر محمد رضا شانه ساز در حاشیه بازدید از شرکت احیاء درمان پیشرفته در مشهد تصریح کرد: در پیک دوم کرونا و در یک مقطع زمانی، تولید کنندگان تجهیزات پزشکی کشور فشار مضاعفی را تحمل کردند و  تولید دستگاه های ونتیلاتور به ماهانه دو هزار و 500 دستگاه افزایش یافت.

وی با بیان اینکه یکی از عرصه های موفقیت و افتخار کشور، وجود شرکت های دانش بنیان و تولید تجهیزات پزشکی است که توسط جوانان نخبه و با انگیزه راه اندازی و اقدامات مهم و بزرگی در این شرکت ها در حال انجام است تصریح کرد: این شرکت ها در بدترین شرایط به کمک مجموعه بهداشت و درمان و سلامت کشور آمدند و در تولید تجهیزات و ملزومات پزشکی نقش ارزنده ای را ایفا کردند .

معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو افزود: با حمایت شرکت های تولید کننده در بحث تولید ماسک از تولید روزانه 150 هزار عدد در روز به تولید 4 الی 5 میلیون عدد در روز در مدت کوتاهی دست یافتیم و در حال حاضر این ظرفیت به 45 تا 50 میلیون ماسک در روز  افزایش یافته است.

دکتر شانه ساز خاطر نشان کرد: در تولید لباس های حفاظتی نیز از تولید لباس های بدون کیفیت و غیر قابل تحمل به تولید لباس های استاندارد و با کیفیت دست یافتیم.

وی گفت: در موقعیتی که کشورمان با شرایط سخت تحریم روبروست، بسیاری از کشورهای مدعی حقوق بشر، از خط قرمزهای انسانیت عبور کردند و در ارائه بسیاری از ملزومات و تجهیزاتی که ایران نیاز داشت به بهانه تحریم  همکاری نکردند و این موضوع بارها و بارها در مدت زمان بحران کرونا و قبل از آن دیده شده است.   

وی ضمن قدردانی از تمام تلاش های انجام شده توسط شرکت های تجهیزات پزشکی اظهار کرد: استان خراسان رضوی به برکت وجود بارگاه مقدس حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) نقش فوق العاده و بزرگی را در عرصه های مختلف تولید دارو و تجهیزات پزشکی ایفا می کند.

معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به فعالیت شرکت های مهمی در عرصه های داروسازی و تجهیزات پزشکی اظهار کرد: شرکت داروسازی ثامن مشهد تنها تولید کننده فاکتور هشت در کشور است که پیش از تولید این فاکتور در کشور بالاترین ارزبری را در حوزه دارو داشت و در حال حاضر کشورمان به خودکفایی رسیده است و شرکت احیاء درمان پیشرفته نیز بزرگترین تولید کننده دستگاه ونتیلاتور در سطح کشور محسوب می شود.

دکتر شانه ساز با اشاره به تولید دستگاه های سی تی اسکن در شرکت احیاء درمان پیشرفته تصریح کرد: وظیفه سازمان غذا و داروست که در مسیر تولید این دستگاه ها، به شرکت های تولید کننده کمک نمایند و به طور حتم تا مرحله تولید با این شرکت ها همراهی می شود.

وی با اشاره به تولید دستگاه های شتاب دهنده توسط یکی از شرکت های تجهیزات پزشکی کشور اظهار کرد: زمانی که کشورمان از نظر علمی و تولید تجهیزات پزشکی به مرحله خود کفایی برسد، فشارهای ناشی از تحریم هیچ تاثیری بر کشور نخواهد گذاشت.

معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: افقی که برای شرکت های تولید کننده تجهیزات پزشکی دیده می شود ده ساله و بیست ساله نیست بلکه افقی بین نسلی است و خدمات این شرکت ها برای نسل های آینده این کشور ثمر بخش خواهد بود و سرمایه ملی محسوب می شوند.

شرکت احیا درمان پیشرفته اولین تولید کننده دستگاه های ونتیلاتور مراقبت ویژه و دستگاه های ماشین بیهوشی، تنها تولید کننده دستگاه های ونتیلاتور مراقبت ویژه و همچنین تولید کننده دستگاه CT Scan در ایران می باشد.

ماشین های بیهوشی، ونتیلاتور ICU،ونتیلاتور پرتابل، پالس اکسیمتر و کپنوگراف، ونتیلاتور MRI، ویدیو لارنگوسکوپ و کمپرسور و هوای فشرده تنها بخشی از تولیدات این شرکت به شمار می رود.

003.jpg - 44.09 kB

002.jpg - 56.68 kB

001.jpg - 68.19 kB

004.jpg - 56.94 kB

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image