رییس کمیته دارو و تجهیزات پزشکی ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بر اساس دادههای دریافتی و بهروز شده ۲۰ قلم پرمصرف شناسایی شده و با پیگیریهای صورت گرفته ۸۰ تا ۹۰ درصد این موارد تامین شده است.
دکتر محمدرضا صابری در نشست ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد و کمیتههای وابسته به آن، اظهار کرد: ماموریتهای محوله در ۵ محور تامین و مدیریت دارو با پیش بینی ۲ ماهه برای بیمارستانها و داروخانه ها، تامین ملزومات بیمارستانی تا ۲ ماه، تامین و مدیریت تجهیزات برای بخشهای کوویدی موجود و توسعه و تامین اکسیژن بیمارستانهایی کرونایی و پیشبینی موج ششم بوده است.
وی افزود: در حوزه تامین و توزیع داروی شهری و بیمارستانی طبق آمار HIS و تهیه نقشه توزیع شهری و تامین تجهیزات بیمارستانی طبق آمار BMQ، آمار سامانه اکسیژن و آمار میدانی برآوردشده با نیازهای مدیریت درمان اقدام میشود.
رییس کمیته دارو و تجهیزات پزشکی ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در بحث اقلام دارویی و تجهیزات پزشکی بیمارستانی طبق دادههای دریافتی و بهروز شده ۲۰ قلم پرمصرف شناسایی شده و با پیگیریهای صورت گرفته ۸۰ تا ۹۰ درصد این موارد تامین شده است، خاطرنشان کرد: میانگین مصرف یک تا دو هفته داروهای کرونایی بیمارستانی برآورد شده تا داروی جدید قبل از اتمام داروی موجود در اختیار انبار بیمارستانها قرار بگیرد و خللی در این خصوص ایجاد نشود.
دکتر صابری تصریح کرد: در بحث تامین تجمیعی اقلام مورد نیاز بهخصوص ملزومات پزشکی در تلاش هستیم تا با تخصیص اعتبار ویژه بهصورت سرجمع خرید یک جا را داشته باشیم تا محصول موردنیاز بیوقفه در اختیار انبار بیمارستانها قرار بگیرد.
رییس کمیته دارو و تجهیزات پزشکی ستاد اجرایی مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ۸ دستگاه اکسیژنساز جدید در بیمارستانهای امام رضا(ع)، قائم(عج)، شهید هاشمینژاد، شریعتی و کاشمر نصب شده و در کنار آن ورود تانکرهای اکسیژن جدید را هم خواهیم داشت تا اکسیژن مورد نیاز در شرایط بحرانی وجود داشته باشد، زیرا این مهم یک ضرورت قطعی در امر خدمترسانی بهموقع برای بیمار کرونایی است.