0736.jpg - 9.28 kBمدير نظارت بر مواد غذايی، آرايشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: فروش فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی فاقد مجوز در فروشگاه‌های اینترنتی غیرقانونی بوده و تخلف محسوب می‌شود.

دکتر علی‌اصغر اسماعیل‌زاده در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: فروش فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی فاقد مجوز در فروشگاه‌های اینترنتی غیرقانونی بوده و تخلف محسوب می‌شود و متأسفانه باید بگوییم که تخلفات زیادی در این حوزه و در فضای مجازی صورت می‌پذیرد.

وی تصریح کرد: پیگیری موارد تخلف در حوزه سلامت مردم توسط حوزه مدیریت نظارت بر موادغذايی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و با همکاری پلیس فتا، سازمان نظام پزشکی و دستگاه قضایی صورت می‌پذیرد، اما باید ابتدا طرح شکایت از سوی مردم صورت پذیرد تا اقدام لازم جهت رسیدگی به موضوع و برخورد با فرد یا افراد متخلف صورت پذیرد.

مدير نظارت بر مواد غذايی، آرايشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه مدیریت فضای مجازی باید توسط نیروهای متخصص این حوزه صورت پذیرد، خاطرنشان کرد: از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همچنین اصحاب رسانه می‌خواهیم که رصد فعالیت‌ها و اقداماتی که در حوزه فضای مجازی در زمینه‌های مختلف همچون حوزه موادغذايی، آرایشی و بهداشتی صورت می‌پذیرد را داشته باشند و نتیجه گزارش‌ها و شکایات دریافتی را در اختیار معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دهند تا این حوزه مدیریت نظارت بر موادغذايی، آرایشی و بهداشتی این معاونت پیگیری لازم و به‌‌موقع را طبق اسناد و مدارک موجود و معتبر داشته باشند.

دکتر اسماعیل‌زاده با ذکر این نکته که معضل دیگر در حوزه موادغذايی، آرایشی و بهداشتی تهیه و توزیع انواع پودرها و داروهای دست‌ساز عطاری‌ها بوده است، تأکید کرد: تولید و عرضه هرنوع پودر و داروی دست‌ساز توسط افراد غیرمتخصص ممنوع بوده، چیزی که متأسفانه در عطاری‌ها زیاد مشاهده می‌شود.

 وی با اشاره به اینکه 50 درصد عطاری‌ها فاقد پروانه هستند، بیان کرد: بالغ بر 1300 عطاری پروانه‌دار در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد داریم و همین تعداد هم بدون پروانه کار می‌کنند و عمده تخلفات صورت گرفته در تهیه و توزیع انواع پودرها و داروهای دست‌ساز عطاری‌ها مربوط به موارد فاقد پروانه بوده است.

مدير نظارت بر مواد غذايی، آرايشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه بازدیدهای مستمر ما از عطاری‌ها با همکاری اتاق اصناف، سازمان صمت، نیروی انتظامی و دستگاه قضایی صورت می‌پذیرد، گفت: در این بازدیدهای مشترک تخلفات بسیارزیادی به‌خصوص از واحدهای فاقد مجوز فعالیت مشاهده شده که با متخلفان طبق قانون برخورد شده است.

دکتر اسماعیل‌زاده افزود: از مردم می‌خواهیم که جهت رفع مشکلشان به پزشک متخصص آن حوزه مراجعه کنند و از حضور در جمع افراد فاقد تخصص پرهیز کنند، زیرا تجربه نشان داده کسانی که نزد افراد غیرمتخصص مراجعه کردند نه تنها مشکلشان حل نشده، بلکه با وضعیت بدتری هم مواجه شده‌اند.

وی پل ارتباطی مردم با معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد را شماره 3 رقمی 190 اعلام کرد و گفت: از مردم می‌خواهیم که هر نوع شکایتی در فضاهای حقیقی و مجازی در حوزه غذاودارو دارند به کارشناسان مستقر در پشت خطوط این سامانه  منتقل کنند تا بلافاصله رسیدگی لازم صورت پذیرد، ضمن اینکه توصیه می‌کنیم قبل از انجام هر کاری در حوزه غذاودارو با این شماره تماس بگیرند و راهنمایی لازم را از کارشناس مربوطه دریافت نمایند.

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image