نشست پایش آفت کش ها، نیترات و فلزات سنگین به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید.
در راستای اجراء سلسله برنامه های عملیاتی معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور؛ نشست پایش آفت کش ها، نیترات و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی با حضور کارشناسان معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 9 آمایشی به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار گردید.
دکتر علی روحبخش؛ معاون غذا و دارو دانشگاه ضمن اشاره به برنامه های عملیاتی معاونت های غذا و دارو سراسر کشور؛ استفاده از آفت کش های شیمیایی و حاصلخیزکننده ها را در تولید محصولات کشاورزی گریز ناپذیر عنوان و اظهار کرد: این نهاده ها بایستی به صورتی استفاده گردد که کمترین تاثیر را بر محصول و محیط زیست داشته باشد.
دکتر میترا رضائی؛ مدیر امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز اظهار کرد: نمونه گیری از میادین مرکزی و اصلی میوه و تره بار بایستی انجام و ثبت نمونه برداری بایستی در سامانه AUDIT و ارسال نمونه و دریافت نتایج بایستی در بستر LIMS با ذکر علت ثبت گردد.
بحث و تبادل نظر در خصوص چالش ها و مشکلات طرح پایش سموم، اهمیت و ضرورت انجام طرح، محل و مدت زمان اجرا، نمونه ها و نمونه برداری ها، روش های آزمون و ... از جمله مواردی بود که در نشست پایش آفت کش ها، نیترات و فلزات سنگین به آن پرداخته شد.