در راستای حمایت از تولید کنندگان و وارد کنندگان مواد غذایی، تفاهم نامه ای میان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اداره کل استاندارد خراسان رضوی منعقد شد.
به گزارش وب دا، این تفاهم نامه در راستای هم پوشانی اقدامات و فعالیت های مشترک دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اداره کل استاندارد خراسان رضوی در حوزه آزمایشگاهی و آموزشی و تسهیل فرایند صدور تاییدیه های مواد غذایی به تولید کنندگان و وارد کنندگان، میان دکتر محمود شبستری رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سید محمد سجادی عطار مدیر کل استاندارد خراسان رضوی منعقد شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه انعقاد این تفاهم نامه در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه در زمان صدور مجوزها و تاییدیه های مرتبط با مواد غذایی برخی از اقدامات در حوزه های مختلف همچون آزمایشگاهی و آموزشی میان دانشگاه و اداره کل استاندارد مشترک است اظهار کرد: در راستای حمایت از تولید کنندگان و وارد کنندگان مواد غذایی به ویژه در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید نامگذاری شده است، طی تفاهم نامه ای اقدامات مشترک مورد تایید هر دو سازمان قرار گرفت تا روند صدور مجوزها تسهیل شود.
دکتر علی روحبخش خاطر نشان کرد: این بدان معناست که از این پس اقداماتی که میان دو سازمان هم پوشانی دارد مورد تایید طرفین است و نیازی به انجام مجدد فرایندها نیست.