در راستای خدمت رسانی هرچه بهتر به زائرین و مجاورین بارگاه منور رضوی در دهه پایانی ماه صفر؛ طرح تشدید نظارت بر فعالیت واحدهای تولیدی/توزیعی فرآورده های غذایی و آشامیدنی تحت پوشش مدیریت امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اجرا درآمد.
مدیر امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: انجام تعداد 41 بازدید همه روزه از چهارم شهریور تا پایان ماه صفر در دو شیفت صبح و بعد از ظهر از واحدهای تولیدی فرآورده های غذایی و آشامیدنی، شرکت های پخش و توزیع مواد غذایی و آشامیدنی، انبارها، سطح عرضه؛ صدور تعداد 25 مجوز صادرات واردات؛ رسیدگی به تعداد 2 شکایت و ... را از جمله اهم اقدامات این مدیریت طی دهه پایانی صفر عنوان کرد.
دکتر میترا رضایی افزود: با توجه به اهمیت بسته بندی غذاهای نذری و توزیع چای و شربت در ایستگاههای عزاداری در ایام شهادت امام رضا علیه السلام؛ جهت رفاه حال زائرین و مجاورین بارگاه منور رضوی از واحدهای تولیدی ظروف بازرسی ویژه بعمل تا از این حیث امنیت غذایی عزاداران تامین گردد.