رئیس سازمان غذا و دارو از صادرات سالانه بیش از ۲.۵ میلیارد دلاری محصولات ایرانی تولید شده در حوزه غذا خبر داد.
دکتر سیدحیدر محمدی در حاشیه برگزاری سیزدهمین همایش روز جهانی غذا در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در حوزه ایمنی اقدامات خوبی در حوزه فرآوردههای غذایی و آشامیدنی در چند مرحله قبل، حین و بعد از تولید تا زمان عرضه انجام میشود و در هر مرحله پس از اخذ تائیدههای لازم مجوز آن صادر میشود.
وی تصریح کرد: کنترلهای بعد از تولید شامل تست مارکتینگ و pms بوده و در برنامههای نظارتی سازمان غذا و دارو چند محصول بهصورت اتقاقی مورد آزمایش قرار میگیرد تا مردم محصول غذایی مورد تائید سازمان غذا و دارو را با اطمینان مصرف کنند.
دکتر محمدی گفت: تمامی محصولات تولیدی منطبق با چهارچوبها و دستورالعملها بوده و خوشبختانه مشکلی در این خصوص نداشتیم.
وی افزود: گرچه نظارتهای ما بهصورت مستمر هست، اما معتقدیم که نظارتهای مردمی موثرتر است و از مردم میخواهیم که اگر مشکلی در برخی محصولات تراریخته و ژلاتینی مشاهده کردند به سامانه ۱۹۰ اعلام نمایند تا که به سرعت مورد بررسی قرار بگیرد و در صورت وقوع تخلف با فرد متخلف طبق قانون برخورد شود.
رئیس سازمان غذا و دارو بیان کرد: در حوزه محصولات غذایی افزایش نظارتها را داشتیم که خروجی آن کاهش میزان تخلفات و تشکیل پروندههای قضایی بوده و این برنامه در تمامی زیرمجموعههای حوزه غذا و دارو با قوت ادامه مییابد.