مدیر اجرايي معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستان سوانح و حوادث امدادی مشهد که یکی از شلوغ ترین بیمارستان های حوادث کشور به شمار می رود، رتبه نخست هتلینگ بیمارستانی را کسب کرد.
به گزارش وب دا، دکتر فاطمه صادقی پور افزود: در ارزیابی اجرای بسته هتلینگ بیمارستانی طرح تحول نظام سلامت که به تازگی انجام شد، 35 بیمارستان در سطح کشور رتبه برتر را کسب کرده اند.
وی خاطر نشان کرد: در این میان دو بیمارستان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد رتبه برتر را کسب کردند که بیمارستان امدادی مشهد موفق به کسب رتبه اول هتلینگ کشور و بیمارستان طالقانی نیز در این زمینه رتبه برتر را کسب کرد.
مدیر اجرايي معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاخص های هتلینگ بیمارستانی را شامل بهبود و بازسازی در حوزه های ساختمان و تاسیسات، تجهیزات و امکانات، خدمات رفاهی برای بیماران، نظافت بیمارستان، تغذیه بیمار و منابع انسانی عنوان کرد.
افزايش ضريب تختهاي بستري بيمارستانهاي زير پوشش دانشگاه
دکتر صادقی پور ادامه داد: ضریب اشغال تخت در بیمارستان ها با اجرای طرح تحول نظام سلامت و کاهش هزینه های درمانی بیماران نسبت به سال 92 افزایش یافته است.
به گفته وی، حد استاندارد برای ضریب اشغال تخت های بیمارستانی حدود 78 درصد است.
ضريب اشغال تخت بيمارستان امدادي مشهد 90 درصد است
رئیس بیمارستان امدادی مشهد نیز طی سخنانی در این جلسه گفت: طرح تحول نظام سلامت با هدف ارائه کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی اجرا شده است که بسته هتلینگ یکی از برنامه های این طرح به شمار می رود.
دکتر علی بیرجندی نژاد افزود: بیمارستان امدادی مشهد با قدمت 45 سال و دارای 320 تخت بیمارستانی، هم اکنون از ضریب اشغال تخت بیش از 90 درصد برخوردار است.
وی خاطر نشان کرد: در برخی از فصل ها مانند بهار و تابستان تعداد بیماران بستری در بیمارستان امدادی مشهد به 400 تا 420 بیمار در روز می رسد و به همین دلیل مجبور به بستری بیماران در سالن های بیمارستان هستیم.
وی میانگین بیمارانی که در راهروهای بیمارستان امدادی مشهد به دلیل کمبود ظرفیت بستری می شوند را بین دو تا سه درصد کل بیماران عنوان کرد.
صرف بيش از 17 ميليارد ريال در بخش هتلينگ بيمارستان امدادي
مدیر یبمارستان امدادی مشهد نیز در این جلسه گفت: تاکنون 17 میلیارد ریال صرف هزینه خدمات هتلینگ در بیمارستان امدادی مشهد شده است.
دکتر جواد ملکی افزود: توجه به بخش های اورژانس ها که ورودی بیمارستان است و همچنین بازسازی زیرساخت ها و تاسیسات از جمله اولویت های برنامه هتلینگ در این بیمارستان بوده است.
وی خاطر نشان کرد: توجه به خدمات رفاهی در اتاق بیماران، بازسازی اتاق ها و راهروهای بیمارستان از دیگر اقدامات مربوط به هتلینگ بیمارستانی است که با هدف ارتقاء خدمات دهی و رضایت بیماران صورت گرفته است.
اجراي بسته هتلينگ در بيمارستانها،آغاز مسير ارتقاء کيفي خدمات
رئیس بیمارستان حوادث طالقانی مشهد نیز در این جلسه گفت: مسائل هتلینیگ بیمارستانی و رفاهی بیماران در گذشته به دلیل کمبود اعتبار و مسائل مالی مورد توجه نبوده است.
دکتر احسان سلطانی افزود: بیمارستان طالقانی مشهد با ضریب 80 درصدی اشغال تخت هم اکنون تنها بیمارستان حاشیه جاده ای خراسان رضوی است که بیماران حوادث و سوانح مشهد و شهرهای شمالی این استان را زیر پوشش دارد.
وی خاطر نشان کرد: بیمارستان طالقانی مشهد یکی از 35 بیمارستان کشور است که توانسته است رتبه برتر هتلینگ بیمارستانی در کشور را کسب کند.
وی تاکید کرد: اجرای بسته هتلینگ در بیمارستان های دولتی شروع مسیر ارتقای خدمات دهی به بیماران است و اگرچه اقداماتی در این زمینه صورت گرفته اما هنوز تا ایده آلها فاصله زیادی داریم .
راه اندازي 17 تخت آي سي يو به زودي در بيمارستان طالقاني
وی از راه اندازی 17 تخت آی.سی.یو در بیمارستان طالقانی مشهد طی یک ماه آینده خبر داد و گفت: در حال حاضر این بیمارستان دارای هشت تخت مراقبت های ویژه یا آی.سی.یو است.
مدیر بیمارستان طالقانی مشهد نیز در این خصوص گفت: فراهم کردن امکانات رفاهی برای بیماران و همراهان آنان از جمله تجهیز تمام اتاقهای بیمارستان به تلویزیون، یخچال و همچنین تخت همراه بیمار، راه اندازی بخش وی.آ.پی از جمله خدمات هتلینگ در بیمارستان طالقانی مشهد است.
دکتر مسعود خانی افزود:بیمارستان سوانح و حوادث طالقانی مشهد با 171 تخت فعال یکی از بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که در سال 1386 به بهره برداری رسید.
به گفته وی، این بیمارستان هم اکنون 800 هزار نفر از جمعیت کلانشهر مشهد ساکن در محدوده خود را خدمات دهی می کند.