معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اشاره به بازدید خود از بیمارستان 128 تختخوابی موسی بن جعفر قوچان، اظهار داشت: در این بیمارستان در قالب طرح تحول سلامت، کیفیت هتلینگ ارتقا یافته و ضریب اشغال آن از 65 به بیشتر از 95 درصد رسیده بود.
به گزارش وب دا، محمد میرزابیگی، پس از بازدید از بیمارستان موسی بن جعفر قوچان، گفت: در محوطه این بیمارستان پروژه های در حال احداث اورژانس و بلوک های زایمانی فعال بود اما همانند اکثر مراکز درمانی با کمبود نیروی انسانی غیر حرفه ای و کمکی روبرو بود و بنا شد از محل درآمدهای اختصاصی بیمارستان، به آنها مجوز بکارگیری نیروی پرستاری غیر حرفه ای و کمکی را بدهیم.
وی تصریح کرد: در پرداخت کارانه به پزشکان و پرستاران همانند اکثر مراکز درمانی معوقاتی وجود دارد در حالی که این بیمارستان 24 میلیارد تومان از بیمه ها مطالبه داشت که این رقم، مبلغ زیادی است و اگر بیمه ها حتی یک سوم این مبلغ را پرداخت کنند، مطالبات آنها معوقات کمتری خواهد داشت و پزشکان و پرستاران با انگیزه بیشتری به کار خود می پردازند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت که با توجه به فرا رسیدن هفته دولت، به عنوان نماینده وزیر بهداشت در این شهرستان و نماز جمعه آن حضور یافته بود، گفت: در سفر به استان خراسان جنوبی و رضوی این نکته مشهود بود که گروه های پزشکی، پرستاری و پیرا پزشکی برای خدمت به مردم از جان خود مایه می گذارند و ایثارگرانه تلاش می کنند و جا دارد که بیمه ها اجحاف نکنند و حداقل پرداخت های مطالبات بیمارستانها و دانشگاه های علوم پزشکی را جلو انداخته و حداکثر با تاخیر دو تا سه ماه پرداخت کنند.
میرزابیگی با بیان اینکه تاخیر دو سه ماهی پرداخت های بیمه ها به مراکز درمانی، معقول است، افزود: تنها خواسته جدی تیم درمانی این است که اگر کار می کنند، حقوق و کارانه ها به موقع پرداخت شود و اتفاقاتی که در دوره جدید وزارت بهداشت در مورد حقوق و مزایا رخ داده، بی سابقه بوده و حلاوت و شیرینی در این است که پرداخت ها به موقع باشد.
وی در خصوص تصویب لایحه پیشنهادی دولت برای پرداخت مطالبات وزارت بهداشت از بیمه سلامت، خاطرنشان کرد: مصوبات و آیین نامه های خوبی در مجلس، دولت و وزارت بهداشت وجود دارد اما مهم این است که مصوبات و آیین نامه ها تفسیر به رای نشود و اعتبارات مورد نیاز آن به موقع تامین و در زمان مقرر اجرا شود.
معاون پرستاری وزارت بهداشت در ادامه افزود: تمام دستگاه های اجرایی باید سیستم های نظارتی خود را بگونه ای تقویت کنند که آیین نامه ای که به امضای وزیر می رسد و به دانشگاه های علوم پزشکی و بیمارستانها ابلاغ می شود، به همان صورت اجرا شود.