کارشناس مسئول مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اعلام خبر کاهش 10 درصدی سزارین در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این در حالی است که از مجموع زایمان های صورت گرفته 54 درصد به صورت طبیعی و 46 درصد به شکل سزارین بوده است.

به گزارش وب دا؛ کمیته ترویج زایمان طبیعی با حضور دکتر بدیعی؛ قائم مقام معاونت درمان و تنی چند از مسئولین و کارشناسان معاونت های درمان، آموزش و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سالن شورای معاونت درمان برگزار شد.

فریده فرخی؛ کارشناس مسئول مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص اهداف برگزاری این جلسه به وب دا؛ گفت: کمیته ترویج زایمان طبیعی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد هر دو ماه یک بار با حضور کارشناسان و مسئولین معاونت های مختلف دانشگاه برگزار می شود.

وی ادامه داد: در این نشست ها  مسئول کمیته ترویج زایمان طبیعی، مدیر برنامه طرح تحول نظام سلامت، مدیر گروه بیهوشی، متخصص بیهوشی در خصوص زایمان بدون درد و همکارانی که به نوعی در ترویج زایمان طبیعی در دانشگاه نقش دارند حضور داشته و از نظرات و پیشنهادات تمامی متخصصان استفاده می شود.

کارشناس مسئول مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز داشت: در این جلسات وضعیت زایمان طبیعی و سزارین در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بررسی و مشکلات پیش رو مشخص و راهکارهای لازم جهت رفع مشکلات ارائه می شود.

فرخی به برخی مصوبات تصویب شده در این جلسه اشاره کرد و گفت: یکی از مصوبات کمیته برگزار شده فرهنگ سازی و دادن آموزش به مادران جهت کسب آمادگی لازم در انجام زایمان طبیعی بود.

وی تاکید کرد: در این گونه جلسات به دنبال تصویب مصوباتی هستیم که قابلیت اجرایی شدن در مسیر کاهش سزارین و افزایش زایمان طبیعی را داشته باشد.

کارشناس مسئول مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: این نکته کاملا بارز است که در صورت انجام فرهنگ سازی لازم؛ متقاضیان انجام زایمان طبیعی بیشتر خواهند شد.

فرخی به آمار کاهش سزارین در برابر افزایش زایمان طبیعی اشاره کرد و ابراز داشت: بر اساس آمار در حال حاضر 54 درصد زایمان ها در بیمارستان های دانشگاه به صورت طبیعی و 46 درصد سزارین است و این در حالی است که آمار سزارین های نخست در بیمارستان های دانشگاه نیز  آمار 35 درصد را نشان می دهد.

وی به افتتاح بلوک های زایمان در بیمارستان های تحت مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 9 واحد بیمارستانی در مشهد بلوک های زایمانی خود را افتتاح و مورد بهره برداری قرار داده اند و دیگر بیمارستان ها نیز این اقدام مهم را تا انتهای سال جاری به مرحله بهره برداری خواهند رساند.

کارشناس مسئول مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: این بلوک های زایمانی به صورت LDR و واحدهای خصوصی هستند؛ که مادر از هنگام مراجعه تا دو ساعت بعد از زایمان همراه با محارم خود می تواند از امکانات این نوع بلوک ها جهت داشتن زایمانی ایمن و بدون خطر استفاده کند.

فرخی به کاهش 10 درصدی سزارین ها پس از اجرای برنامه تحول نظام سلامت اشاره کرد و تاکید کرد: تلاش ما تغییر تفکری است که سال ها در میان مردم رواج داشته است و سزارین را نسبت به زایمان طبیعی موجه تر می دانسته است، اکنون زمان نیاز است تا با استفاده از فرهنگ سازی صحیح مزایای زایمان طبیعی و  قابلیت های آن را در میان خانواده ها ترویج کنیم.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image