در راستای اجرای طرح دندانپزشک خانواده در حال حاضر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۹۱درصد  مراکز خدمات جامع سلامت روستایی در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر از نیروی دندانپزشک برخوردار هستند.

رییس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي مشهد در ادامه اظهار داشت:  ۴۰درصد از فضای فیزیکی ۶۱ مرکز دندانپزشکی بازسازی شده و ۶۰درصد مراکز تجهیزات آن به روز گردیده است.

دکتر بهمن کلانی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از 300 هزار نفر در گروه هدف شامل جمعیت زیر ۱۴ سال و مادران باردار ساکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر ، خدمات سطح یک دندانپزشکی را دریافت می کنند.

وی  با بیان اینکه طرح دندانپزشک خانواده در قالب طرح تحول نظام سلامت اجرایی شده است، گفت:خدمات سطح یک دندانپزشکی برای این گروه نظیر جرم گیری، رادیوگرافی، معاینه و کشیدن دندان به صورت رایگان ارائه می شود.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر شاخص پوسیدگی دندانی در کودکان دو ساله خراسان رضوی و کشور دو دندان پوسیده است، یعنی از ۲۰ دندان شیری این کودکان، دو دندان پوسیده است و این شاخص در سن شش سالگی به شش دندان پوسیده می رسد.

وی اظهار کرد: بالا بودن پوسیدگی دندان در کودکان ایرانی، نشان دهنده آن است که وضعیت بهداشت دهان و دندان از سنین کودکی در کشورمان مناسب نیست و باید در این خصوص برنامه ریزی شود.

مسئول بهداشت دهان و دندان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به فعالیت ۷۰۰ کارشناس مراقبت سلامت در مناطق حاشیه ای مشهد گفت: آموزش بهداشت دهان و دندان، غربالگری و فلورایدتراپی یکی از وظایف این کارشناسان مراقبت سلامت است.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image