برنامه تحول نظام سلامت از نيمه ارديبهشت ماه همزمان با سراسر کشور، در بيمارستانهاي زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد به اجرا در آمد.

به گزارش وب دا،از زمان آغاز اجراي اين برنامه تا کنون هفت بسته حمايتي شامل کاهش ميزان پرداختي بيماران بستري در بيمارستانهاي وابسته، برنامه ترويج زايمان طبيعي، برنامه ارتقاي هتلينگ در بيمارستانهاي دانشگاهي، حضور پزشکان متخصص مقيم در بيمارستانهاي دانشگاهي، حمايت از ماندگاري پزشکان در مناطق محروم، حفاظت مالي از بيماران صعب العلاج،‌خاص و نيازمند و ارتقاي کيفيت خدمات ويزيت به دانشگاه علوم پزشکي مشهد ابلاغ شده است.

به منظور بررسي اقدامات انجام شده در راستاي اجراي اين برنامه در بيمارستان اميد، گروه خبري وب دا، مصاحبه اي را با رئيس و مدير اين مرکز انجام داده است.

رئيس بيمارستان اميد اظهار داشت: برنامه تحول نظام سلامت بر اساس دستور العملها و بخشنامه هاي ابلاغي به صورت گام به گام و با جديت تمام در اين مرکز در حال اجراست.

دکتر سيد امير آل داوود با اشاره به اينکه در گذشته بيماران براي تامين دارو و ملزومات پزشکي به خارج از بيمارستان ارجاع داده مي شدند و اين امر موجب سرگرداني بيماران مي شد اظهار داشت:‌با اجراي اين برنامه هيچ بيماري به خارج از بيمارستان ارجاع داده نمي شود و تمامي ملزومات پزشکي و دارو مورد نياز بيمار بستري در بخشهاي جراحي و يا آنکولوژيک در هر ساعت از شبانه روز توسط بيمارستان تهيه مي شود.

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد تصريح کرد: ‌در بحث پرداختيهاي بيماران نيز بر اساس دستور العمل هاي وزارت بهداشت،نسبت به دريافت هزينه ها از بيماران اقدام مي شود.

رئيس بيمارستان اميد با اشاره به اينکه با توجه به شرايط خاص بيمارستان، انجام خدمات و اقدامات ويزيت هاي تخصصي در اين مرکز از گذشته بر اساس استانداردهاي کيفي صورت مي گرفت اظهار داشت:‌در حال حاضر نيز با ابلاغ بسته حمايتي ارتقاي کيفيت خدمات ويزيت، ويزيت بيماران با دقت و کيفيت بالاتري انجام مي شود.

دکتر آل داوود در خصوص حمايت از بيماران صعب العلاج نيز اظهار داشت:‌در حال حاضر انجام اقدامات حمايتي و مددکاري تمامي بيماران سرطاني در بيمارستانهاي امام رضا(ع)،قائم(عج) و کلينيک رضا در اين مرکز صورت مي گيرد.

وي افزود:همچنين بر اساس بسته هاي حمايتي ابلاغي، فرانشيز راديو تراپي و شيمي درماني بيماران حتي در صورت سرپايي بودن رايگان شده است که اين امر گام موثري در کاهش پرداختي هاي بيماران و افزايش رضايت مندي به شمار مي رود.

انجام برنامه نظارتي مستمر و روزانه از بخشها

دکتر آل داوود با اشاره به اينکه به منظور اجراي دقيق برنامه ها و بسته هاي حمايتي، بازديدهاي مستمر و روزانه از تمامي بخشها در دستور کار قرار گرفته است اظهار داشت:‌در بازديدها نقاط قوت و ضعف در روند اجراي برنامه بررسي و در قالب نشستهاي تخصصي، نسبت به رفع آن اقدام مي شود.

وي تصريح کرد: علاوه بر نظارتهاي داخلي، کميته هاي نظارتي دانشگاه نيز از اين مرکز بازديد مي کنند که‌در صورت ارسال بازخورد اين بازديدها به بيمارستان مي توانيم به طور مناسبي ،نسبت به رفع کاستي ها اقدام کنيم.

پرداخت کارانه ارديبهشت و خرداد پرسنل بيمارستان، در قالب برنامه تحول نظام سلامت

رئيس بيمارستان اميد همچنين از پرداخت کارانه ماههاي ارديبهشت و  خرداد کارکنان ظرف چند روز آينده خبر داد و اظهار داشت:‌پرداخت کارانه در قالب اعتبارات برنامه تحول نظام سلامت به منظور افزايش رضايت مندي کارکنان پرداخت مي شود و بر اساس اين برنامه قرار است که از اين پس پرداخت کارانه به صورت ماهانه پرداخت شود.

دکتر آل داوود با اشاره به اينکه در سال 92 به دليل کمبود اعتبارات، کارانه کارکنان پرداخت نشده است اظهار داشت:‌بر اساس اين برنامه، در حال حاضر برنامه ريزي شده است که تا شش ماه آينده کارانه عقب مانده پرسنل نيز پرداخت شود.

آغاز اقدامات بهسازي اتاق هاي بستري در راستاي اجراي بسته حمايتي ارتقاء هتلينگ

مدير بيمارستان اميد نيز با اشاره به اتمام ارزيابي و بازديدهاي نظارتي تيم هاي کشوري در راستاي ارتقاء هتلينگ از اين مرکز اظهار داشت:با تخصيص مرحله نخست اعتبارات هتلينگ،‌در حال حاضر برخي از اقدامات بهسازي در بخشهاي بستري در اين مرکز آغاز شده است.

دکتر حسن خداپرست با اشاره به اينکه براي بخشي از برنامه هاي ارتقاء هتلينگ نياز به بهسازي زير ساختها است اظهار داشت:‌در بخش سامانه هاي گرمايشي و سرمايشي، حتي در صورت بهسازي اتاق بيمار به علت قديمي بودن دستگاه چيلر نمي توان انتظار بهبود شرايط را داشت.

وي با اشاره به اينکه بر اساس تائيد کميته فني دانشگاه اين مرکز به يک دستگاه چيلر 200 تني نياز دارد اظهار داشت:‌در حال حاضر چيلر اين مرکز در ايام پيک ظرفيت 80 تن را دارد که پاسخگوي نياز بيمارستان نيست.

دکتر خدا پرست اعتبار مورد نياز براي خريد و نصب دستگاه چيلر را 300 ميليون تومان اعلام کرد و گفت: در صورت تامين اعتبارات مي توان به صورت اصولي در راستاي ارتقاء هتلينگ بيمارستان اقدام کرد.

گسترش برنامه هاي اطلاع رساني و آموزشي در راستاي برنامه تحول نظام سلامت

مدير بيمارستان اميد در ادامه اظهار داشت:‌به منظور اجراي مناسب برنامه تحول نظام سلامت در اين مرکز، برگزاري نشستهاي آموزشي در گروههاي مختلف پرسنلي از جمله انتظامات، خدمات، پرستاران و همچنين آموزش اعضاء هيات علمي و پزشکان متخصص و فوق متخصص در دستور کار قرار گرفت و تا کنون چندين نشست آموزشي در اين زمينه برگزار شده است.

دکتر خداپرست اطلاع رساني هاي محيطي را از ديگر اقدامات انجام شده به منظور آگاهي بيماران برشمرد و اظهار داشت:‌اين آموزشها در قالب پمفلت و نصب بنر در تمامي بخشهاي بستري، ترخيص و پذيرش بيماران صورت گرفته است.

پاسخگويي 24 ساعته به انتقادات و مشکلات بيماران

دکتر خداپرست اظهار داشت:‌به منظور پاسخگويي سريع به مشکلات و انتقادات بيماران و همراهان بيمار، شماره تماس روابط عمومي و تلفن همراه سوپروايزر بيمارستان و همچنين سامانه اطلاع رساني 1590 در سطح بيمارستان اطلاع رساني شده است که در صورت دريافت شکايات در هر ساعت از شبانه روز نسبت به رفع آن اقدام مي شود.


اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image