عضو مرکز تحقیقات بیوشیمی و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد سنین یک تا دو سالگی را بهترین زمان برای تربیت ذائقه کودک عنوان کرد .
به گزارش وب دا ، دکتر محمد صفریان اظهار داشت : براي تغيير ذائقه بايد كودك يك يا دو ساله را با غذاهاي مختلف و طعمهاي متفاوت آشنا و رژيم غذايي متنوع را براي كودك ايجاد كرد، كودك را بايد به طعمهاي چربي، نمك و ادويه كمتر عادت داد.
استاديار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشكي مشهد تصريح كرد: والدين بايد به تصميمگيري كودك در مصرف غذا احترام بگذارند و به كودك اختيار عمل و قدرت انتخاب دهند تا خودش غذاي مورد علاقه خود را انتخاب كند و اين امر بيانكننده اين است كه رژيم غذايي كودك بايد از تنوع برخوردار باشد تا بتواند يك نوع را انتخاب کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه والدین الگو کودک در تمامی زمینه ها از جمله تغذیه هستند خاطر نشان کرد : ادامه داد: پدر و مادر خودشان بايد الگوي غذايي مناسبي را رعايت كنند و فرزند خود را هم به الگوي تغذيه سالم عادت دهند، آيتمهاي (مواد اوليه) غذايي كودك بايد متنوع باشند و از آيتمهاي سالم در رژيم غذايي كودك استفاده کرد كه ميوهها و سبزيها از موثرترین موارد در سلامت كودك و فرد هستند.