مسئول واحد آموزشي مديريت حوادث و فوريتهاي پزشكي دانشگاه علوم پزشکي مشهد رعایت بهداشت فردی و خودداری از مصرف غذاهای نیم پز را بهترین راه پیشگیری از ابتلا به بیماریهای روده ای در زمان سفر برشمرد .
به گزارش وب دا ، دکتر پوران قبادی با اشاره به اینکه در سفرهای برون شهری احتمال ابتلا به بیماریهای روده ای به ویژه در کودکان افزایش می یابد گفت : شستشوی مرتب دستها با آب و صابون ، نوشیدن آب سالم ( آب معدنی و یا آب جوشیده ) خودداری از خرید مواد غذایی غیر بهداشتی ، خودداری از مصرف سبزی و سالاد در رستورانهای جاده ای و توجه به تاریخ تولید و انقضاء مواد غذایی را از جمله نکاتی عنوان کرد که در پیشگیری از مسمویت موثر است .
وی افزود: در سفر به مناطق روستایی از مصرف لبنیات ، بستنی و شیر محلی خودداری و در طول سفر از لبنیات پاستوریزه استفاده شود.
دکتر پوران قبادی با اشاره به اینکه استفاده از کنسرو هایی با قوطی های برآمده ، فرورفتگی و یا داراي نشتی می تواند به سلامتی فردی آسیب جدی وارد کند گفت: درصورت استفاده از غذاهاي کنسرو شده ابتدا آن را به مدت 20 دقیقه جوشانیده و سپس مصرف شود .
وی گفت :در صورت مشاهده علائمی همچون تهوع ،استفراغ،دردهاي شکمی و اسهال از بیمار بخواهید به آرامی دراز بکشد و حتی الامکان استراحت کند ، به او مایعات رقیق و فراوان همچون ( آب ، آبمیوه رقیق شده و یا چاي کمرنگ) بدهید و هواي اتاق را تهویه کنید. و در صورت بدتر شدن وضعیت بیمار با اورژانس 115 تماس و یا به سایر مراکز درمانی مراجعه کنید.