یک متخصص قلب و عروق به بیماران قلبی و عروقی به ویژه سالمندان توصیه کرد پیش از مسافرت با پزشک معالج خود مشورت کنند.

 

به گزارش وب دا ، دکتر هوشنگ فروهر با اشاره به اینکه بیماران قلبی به چند دسته تقسیم می شود اظهار اشت : افرادی که به‌تازگی دچار دردهای قلبی شده‌اند، در فواصل كم قلب‌شان درد می‌گیرد و درد پایدار نیست، بهتر است به سفر نروند زیرا ممکن است در طول سفر دچار درد شده و با مشکلات متعددی مواجه شوند.
وی افزود:  گروهي ديگر که از گذشته درد قلب داشته و به وضعیت‌ خود آگاهی دارند می‌توانند به سفر بروند؛ اما باید در طول سفر مرتب دارو بخورند. این افراد باید قرص‌های زیر زبانی به همراه داشته باشند تا به هنگام درد از آن‌ها را استفاده کنند.
دکتر فروهر خاطر نشان کرد :  افرادی که عمل جراحی قلب باز داشته‌اند تا دو ماه بعد از عمل نباید به مسافرت بروند، پس از آن نیز باید با اجازه پزشک‌ خود سفر كنند.
وی با اشاره به اینکه یک گروه از بیماران نارسایی قلب دارند، گفت: این افراد در صورتی که تنگی نفس و ورم نداشته باشند و با خوردن دارو وضعیت ‌آن‌ها بهتر شود، می‌توانند سفر كنند.
وی یادآور می‌شود: یکی از بیماری‌هایی که در سالمندان به وفور مشاهده می‌شود فشارخون بالاست. این افراد در طول سفر باید داروهایشان را به همراه داشته باشند تا در موقع لزوم از داروهایی که فشار را پایین می‌آورد استفاده کنند. همچنین استفاده از فشار‌سنج در طول سفر ضروری است تا در موارد لازم فشار خون وي را چک کنند.
این متخصص قلب و عروق ادامه می‌دهد: بیمارانی که به تازگی دچار سکته یا آنژین قلبی شده‌اند نباید با هواپیما سفر کنند؛ زیرا با بلند شدن هواپیما در طول سفر فشار هوا و اکسیژن کمتری به فرد می‌رسد و سالمند دچار مشکل می‌شود.
وی با توجه به وضعیت جسمانی سالمندان توصیه کرد: بهترین وسیله برای سفر در درجه اول قطار است؛ زیرا استرس کمتری برای فرد به دنبال دارد در غیراین‌صورت سفر با ماشین شخصی توصیه می‌شود.
این متخصص قلب و عروق گفت:  بیمارانی که مشکل دریچه قلب دارند باید از داروهای رقیق کننده خون استفاده کنند تا خونشان غلیظ نشود و لخته در خون ایجاد نگردد. این افراد هر چند وقت یک‌بار باید آزمایش خون بدهند. در سفرهای طولانی نیز باید به این مسئله توجه کنند که این آزمایش‌ها به موقع انجام شود.
دکتر فروهر گفت:  مهم‌ترین مسئله برای سالمندانی که بیماری قلبی دارند در طول سفر این است که مراقب تغذیه خود باشند. برای این افراد غذاهای بین‌راهی به دلیل میزان نمک و چربی مناسب نیست و بهتر است که خودشان غذاي آماده داشته باشند.
وی گفت: بیماران قلبی باید از خوردن غذاهای چرب و سنگین خودداری کنند و رژیم غذایی آن‌ها باید بیشتر شامل میوه و سبزیجات تازه، ماهی، لبنیات کم چرب و روغن گیاهی مایع برای پخت و پز غذا باشد

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image