مدیر گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد مشهد بر لزوم رعایت بهداشت مواد غذایی و فردی در طول سفرهای نوروزی تاکید کرد .

 

 

به گزارش وب دا ، دکتر محمد صفریان اظهار داشت : مسافران بهتر است در سفرهاي نوروزي از غذاهاي سالم كه احتمال فساد آن كمتر است استفاده كنند تا با خطر كمتري مواجه شوند.

عضو مرکز تحقیقات بیوشیمی و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به مصرف غذا در رستوران‌ها، اظهار داشت: در زماني كه افراد در رستوران حضور مي‌يابند بايد به جنبه‌هاي بهداشتي رستوران مربوطه توجه كنند و حتي‌المقدور در رستوران‌هاي بين راهي از مصرف غذا خودداري كنند.

مدير گروه تغذيه دانشگاه علوم پزشكي مشهد  افزود: در زمان سفرهاي نوروزي كودكان و سالمندان جزو گروه‌هاي پرخطر هستند كه بايد به تغذيه، مصرف آب آشاميدني سالم و ساعات خواب آن‌ها توجه كافي داشت.

اين متخصص تغذيه در ادامه خاطرنشان كرد: در زمان اسكان در مسافرخانه و يا هتل بايد به بهداشت محيط خود توجه كرد كه از عوامل بسيار مهم در پيشگيري از بيماري‌ها محسوب مي‌شود.

وي با اشاره به اینکه در ایام نوروز مصرف  آجيل  افزایش می یابد اظهار داشت: آجيل منبع بسيار مغذي و مناسبي محسوب مي‌شود و مغزهاي آجيل بايد صد درصد سالم باشند و در صورت تغيير مزه آجيل حتي به مقدار كم بايد از مصرف آن جدا خودداري شود زيرا ممكن است باعث ايجاد بيماري شود

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image