رییس مرکز روانپزشکی ابن سینا و دکتر حجازی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: هرچند نسبت به سال های گذشته دیدگاه مردم نسبت به اختلالات روانپزشکی بهبود یافته اما لازم است برنامه های آموزش محور برای ارتقاء آموزش و پیشگیری از این اختلالات در جامعه گسترش یابد.

به گزارش وب دا، دکتر فاطمه محرری ارتقاء سطح آموزش مردم در خصوص سلامت و بهداشت روان یکی از مهمترین و اساسی ترین نیازهای جامعه برشمرد و خاطر نشان کرد: با وجودی که فرهنگ مردم در خصوص اختلالات روانپزشکی بهبود پیدا کرده و باورهای غلط  نسبت به بیماری های روانپزشکی بهبود یافته ولی همچنان نیاز به عموم جامعه برای جلوگیری از  مشکلات و معضلات این اختلالات و آموزش برای پیشگیری از آن در جامعه امری ضروری است.

وی با اشاره به اجرای برنامه تحول نظام سلامت و فعالیت روان شناسان در تیم های سلامت اظهار داشت: در این راستا 110 کارشناس ارشد روان شناسی جذب دانشگاه علوم پزشکی مشهد شده اند که این تعداد 93 نفر در مشهد و 19 نفر در دیگر شهرستان ها مشغول فعالیت هستند و 40 نفر در پایگاه های بهداشتی حاشیه شهر ، خدمات ارائه می دهند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به فعالیت مرکز سلامت روان جامعه نگر در شهر مشهد اظهارداشت: این مرکز با رویکرد ارتقاء سلامت و بهداشت روان راه اندازی شده است و از خدمات مهم آن ،حضور در مدارس برای آموزش سلامت روان است.

رییس مرکز روانپزشکی ابن سینا و دکتر حجازی ، با اشاره به اینکه در حال حاضر 82 درصد تخت روانپزشکی کشور از بیمارستان های تک تخصصی فعال است و تنها 18 درصد در بیمارستان های عمومی دایر است اظهار داشت: توسعه تخت های روانپزشکی در بیمارستان های عمومی گامی موثر در انگ زدایی و جلوگیری از طرد شدن بیماران از جامعه می شود.

دکتر فاطمه محرری اظهار داشت: در این راستا 19 تخت روانپزشکی در بیمارستان های شهرهای قوچان، فریمان و درگز از مناطق دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی شده است. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image