معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماریهای روده ای و عفونی در طول سفر به ویژه در رستورانهای بین راهی سالاد و سبزیهای بسته بندی شده با پروانه بهداشتی مصرف شود.
به گزارش وب دا ، دکتر رضا سعیدی با اشاره به اینکه رعایت و توجه به مسائل بهداشتی در طول سفر نقش مهمی در سلامت فرد دارد اظهار داشت:مسافران در طول سفر ، هتل ها ، مسافرخانه ها و رستورانهایی را انتخاب کنند که نکات بهداشتی و نظافت عمومی را رعایت می کنند.
وی خاطر نشان کرد : همچنین به منظور پیشگیری از انتقال بیماریهای پوستی ، شپش و ساس از طریق ملحفه های آلوده ، از وسایل شخصی همچون حوله ، روبالشی و ملحفه استفاده شود .
رئیس مرکز بهداشت خراسان رضوی افزود : بهتر است در طول سفر از مواد غذایی با فساد پذیری کمتر و ترجیحا تهیه شده در منزل استفاده شود و از مصرف غذای مانده و از یک وعده به وعده دیگر خودداری شود .
دکتر رضا سعیدی گفت : در صورتی که از غذا یا آشامیدنی مشترک استفاده کرده و دچار علائمی همچون تهوع ، استفراغ ، اسهال و درد شکمی شده اید هر چه سریعتر به نزدیکترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه شود.
وی با تاکید بر رعایت بهداشت و نظافت در کمپها ، ییلاقات و مکانهای اسکان زائرین خاطر نشان کرد : به منظور جلوگیری از گزش جانوران زهری قبل از برپایی چادر محل را به طور کامل بررسی کنید .
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : در صورت سکونت در اماکن دارای سالک جلدی از پشه بند آغشته به حشره کش استفاده شود .