تیم کارشناسان ارزیابی استانداردهای اعتبار بخشی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، چگونگی استقرار اصول اعتبار بخشی در بیمارستان ولیعصر(عج) بردسکن را مورد ارزیابی قرار دادند.

برنامه ارزیابی اعتباربخشی بیمارستان ولی عصر(عج) بردسکن با حضور کارشناسان تیم به سرپرستی پروین غیاثی ارزیاب ارشد تیم از دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، روح ا.. البرزی ارزشیاب واحد مدیریت از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، افسانه جعفری مقدم ارزشیاب بالینی از دانشگاه علوم پزشکی بجنورد، محمد حسین شکوفه کارشناس معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، رئیس بیمارستان ، مدیر داخلی ، مدیر دفتر پرستاری و جمعی از مسئولین واحدها برگزار شد.
در ابتدای این نشست دکتر جمشید رحیمی رئیس بیمارستان ، در خصوص اهداف مرکز و همچنین اقدامات انجام شده به ویژه اجرای طرح تحول نظام سلامت توضیحاتی بیان نمود و گفت: نظارت و ارزيابي يكي از مهم ترين اركان اداره هر بیمارستان به شمار می رود و موجب ارتقاء سطح كيفي خدمات ارائه شده توسط آن مرکز می شود.  

خانم غیاثی سرپرست تیم ارزیابی ضمن قدردانی از همکاری و تلاش مسئولان این مرکز ، گفت : رتبه بدست آمده از ساز و كار ياد شده اعتبار بیمارستان را نمايان مي كند زیرا سياست گذاران و تصميم گيرندگان مراقبت از بيمار در سراسر کشور در حال هماهنگ سازي خود با شيوه ها و ابزارهاي كيفي هستند تا فرايند هاي موثرتری را فراهم آورده و بتوانند عملكرد سيستم خود را بهبود بخشند، که در حال حاضر در سطح وزارت بهداشت اين روند در حوزه هاي مختلف در بیمارستان ها بصورت استانداردهای اعتبار بخشی انجام مي شود.
دکتر محمد حسین زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان در گفتگویی ضمن تقدیر از تلاش کارکنان بیمارستان ولیعصر (عج) ، به اهمیت ارزیابی اشاره کرد و گفت : با توجه به این که مراكز بهداشتي درماني با جان انسانها سروكار دارند ارتقای شاخصها و ارزیابی عملکرد بیمارستان از اهميت فوق العاده اي برخوردار است بنابراين مراكز مراقبتي بايد با استانداردهاي شناخته شده جهاني و كشوري مطابقت داده شده و ارزیابی شوند و در جهت ارتقای نقاط قابل بهبود به فعاليت ادامه دهند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image