رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در روز دوم از فروردین ماه سال 96 از بیمارستان دکتر شریعتی و مراکز بهداشتی شهرستان طرقبه و شاندیز به صورت سر زده باردید کرد.

به گزارش وب دا؛ مانند تمامی روزهای گذشته ساعت 8:30 دقیقه صبح زمان حرکت خودروهای تیم رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و هیئت همراه به سمت مناطق تعیین شده جهت انجام بازدیدهای ستاد خدمات سفر زائران است.

در این بازدید دکتر سید علی اکبر شمسیان؛ قائم مقام و مشاور عالی رئیس دانشگاه، دکتر شاپور بدیعی؛ معاون درمان، دکتر احتشام فر؛ جانشین  و دبیر کمیته بهداشت و محیط زیست خدمات سفر استان و دکتر سید جواد حسینی؛ مشاور و رئیس دبیرخانه دائمی هیئت امنای دانشگاه؛ دکتر مصطفی مهرابی بهار رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد را همراهی می کنند.

در مسیر بازدید از بیمارستان دکتر شریعتی؛ به عنوان اولین مقصد و قبل از پیوستن دکتر مهرابی بهار به تیم ستاد نوروزی، دکتر بدیعی و دکتر احتشام فر در ایستگاه پلیس شماره 20 راهنمایی و رانندگی شهرستان طرقبه و شاندیز حضور و به تمامی کادر انتظامی مستقر در پایگاه، سال جدید را تبریک و تلاش این عزیران را مورد قدردانی قرار دادند.

سروان جواد اسماعیل پور در خصوص حضور تیم دانشگاه علوم پزشکی مشهد و انجام عید دیدنی سرزده این عزیزان، گفت: این حرکت بسیار پسندیده و زیبا است و نشان می دهد گرچه هر کدام از ما در ارگان ها و نهادهای خاصی در حال انجام فعالیت هستیم؛ اما هدف تنها خدمت رسانی به مردم است.

 دکتر بدیعی و دکتر احتشام فر در ادامه از کانکس هلال احمر مستقر در میدان ورودی شهرستان طرقبه دیدن و برای تمامی مسئولین هلال احمر مستقر در این پایگاه آرزوی سالی پر از خیر و برکت کردند.

وی تاکید کرد: امیدوارم سال جدید برای همکاران ما در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه درمان بسیار خلوت و بدون بیماری باشد.

پیاده روی مدیران و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد

از ابتدای میدان طرقبه دکتر بدیعی و دکتر احتشام فر جهت ترویج فرهنگ پیاده روی؛ پیاده به سمت بیمارستان دکتر شریعتی حرکت و در آستانه ورود به بیمارستان دکتر مهرابی بهار به تیم خود می پیوندد.

در ادامه دکتر قرآئی نیز به استقبال ستاد خدمات سفر زائران آمد و تبریک سال نو و شادباش ایام عید نوروز در فضایی دوستانه صورت گرفت.

در ابتدای این بازدید که از بخش اورژانس بیمارستان صورت گرفت؛ دکتر مهرابی بهار به پایین بودن تعداد بیماران اشاره کرد و گفت: نکته قابل تامل در بازدیدهای صورت گرفته تعداد کم بیماران در بخش های اورژانس است که نشان می دهد مردم به سلامت خود بیش از گذشته بها می دهند.

دکتر قرآئی نیز بیان داشت: در این مدت بیمارانی از بجنورد، بیرجند و از شهرهای شمالی مانند شاهرود به اورژانس بیمارستان منتقل شده اند.

در ادامه عکس یادگاری در پای سفره هفت سین چیده شده در بخش اورژانس بیمارستان گرفته می شود و دکتر مهرابی بهار از تمامی پرسنل حاضر در بخش اورژانس قدردانی و سال جدید را به ایشان تبریک می گوید.

بازدیدها از بخش داخلی اعصاب انجام و دکتر قرآئی توضیحاتی در خصوص چگونگی بازسازی این بخش به دکتر مهرابی بهار ارائه می دهد.

بخش دیالیز فعال ترین بخش بیمارستان شریعتی است

در بازدید از بخش دیالیز؛ زهرا سزاوارمنش: سرپرستار بخش دیالیز بیمارستان دکتر شریعتی مشهد در معرفی بخش به خبرنگار وب دا، گفت: فعال ترین بخش بیمارستان در حال حاضر بخش دیالیز است که علاوه بر تعداد بیماران ثابت خود از بیرون استان نیز بیمار پذیرا است.

وی ادامه داد: بخش دیالیز دارای 10 تخت است که در حال حاضر هفت بیمار در قسمت اچ پی اس آنتی ژن(هپاتیت) منفی و سه بیمار در بخش اچ پی اس آنتی ژن مثبت بستری و در شرایط ایزوله قرار دارند.

سزاوارمنش تصریح کرد: این بخش در شیفت شب نیز فعال است و بسیار تلاش می کنیم خدمات خوبی را به بیماران ارائه دهیم.

سرپرستار بخش دیالیز بیمارستان دکتر شریعتی مشهد به شرایط بخش دیالیز در ایام نوروز سال 96 اشاره کرد و افزود: با توجه به باز شدن مرکز دارالشفای حرم مطهر در سال جدید؛ بیمار مسافر کمتری در بخش دیالیز بیمارستان دکتر شریعتی حضور یافته است؛ اما این آمادگی را جهت حضور بیماران زائر و مجاور دارا می باشیم.

در ادامه از بخش کت لب و مدیریت پرستاری بیمارستان نیز بازدید به عمل آمد و در کنار سفره هفت سین چیده شده در این بخش؛ مراسمی جهت اهدای لوح تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دکتر قرآئی به پاس تلاش های صورت گرفته در بیمارستان دکتر شریعتی انجام شد.

راه اندازی بخش نورولوژی در بیمارسان دکتر شریعتی

در ابتدای این مراسم دکتر بدیعی گفت: انشاالله بزودی و پس از ایام عید نوروز راه اندازی بخش نورولوژی در این بیمارستان کلید خواهد خورد و این موجب بسیار شادمانی است که می بینیم بیمارستان دکتر شریعتی نسبت به سال های قبل خود بسیار فعالانه تر وارد عمل شده است.

وی ادامه داد: هیچ گاه از یاد نمی برم که در گذشته نه خیلی دور بر روی تخت های بیمارستان دکتر شریعتی خاک نشسته بود و بیماری در این بیمارستان حضور نداشتند؛ اما اکنون تنها در درمانگاه بیمارستان ازدحام بالای بیماران را داریم که نشان می دهد مردم به ارائه خدمات درمانی این بیمارستان اعتماد و خدمات دریافت می کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تاکید کرد: در برنامه ریزی جی سی آر که مدت دو هفته آغاز شده است تلاش داریم بیمارستان دکتر شریعتی و بیمارستان طالقانی را در کنار یکدیگر قرار دهیم.

دکتر بدیعی بیان داشت: بیمارستان دکتر شریعتی دو شهر را پوشش می دهد و ما اعتقاد داریم باید بیش از پیش تقویت شود تا بتواند به مردم طرقبه و شاندیز و انتهای بلوار وکیل آباد خدمت رسانی کند.

در ادامه دکتر مهرابی بهار گفت: من در سال های 65 تا 67 در این بیمارستان کشیک بودم و گاهی تا چهار روز در بیمارستان بیمار حضور نداشت.

وی بیان داشت: بیمارانی که در این بیمارستان بستری بودند  نیز ملاقاتی نداشتند و به هیچ عنوان شرایط آن زمان با اکنون قابل قیاس نبود.

در پایان این مراسم دکتر شمسیان، تصریح کرد: کسی که در کشور مسئولیتی را بر عهده می گیرد به خصوص در حوزه های بهداشت و درمان باید تمام تلاش خود را در این راستا انجام دهد و برای پول و مادیات حرکت نکند؛ که در این صورت راه را اشتباه رفته است.

قائم مقام و مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: بخشی از تلاش ها در این راستا سخت افزاری است؛ که بیشتر به چشم می آید و بخشی نرم افزاری است که تحولات نرم افزاری بسیار مهم است.

دکتر شمسیان تاکید کرد: راه افتادن بخش نورولوژی با 50 تخت در این بیمارستان یک حرکت نرم افزاری و بسیار مهم است.

افتتاح بیمارستان 610 تختخوابی در نوع خود پس از انقلاب بی نظیراست

وی به افتتاح بیمارستان 610 تختخوابی امام رضا(ع) اشاره کرد و افزود: این حرکت در دوران بعد از انقلاب بسیار بزرگ و در نوع خود بی نظیر است و باید تلاش شود تا این تلاش های دلسوزانه به اطلاع مردم رسانده شود.

دکتر قرائی در ادامه بیان داشت: اعمال  عمومی در بیمارستان نسبت به قبل دو نیم برابر شده است و اعمال ارتوپدی از 25 عمل به بیش از 100 عمل افزایش پیدا کرده است

وی بیان داشت: تلاش داریم بخش نورولوژی و توسعه اورژانس بیمارستان را به سرعت پیش ببریم و این در حالی است؛ که بازسازی بخش های آزمایشگاه به صورت بسیار پیشرفته و بخش تصویربرداری وی آی سی یوی جنرال در حال انجام است.

رئیس بیمارستان دکتر شریعتی مشهد به توسعه بخش نوزادان اشاره و خاطر نشان کرد: در این بیمارستان عمل های فوق تخصصی در رشته های آرتروپلاستیک، تعویض مفصل زانو هیپ، آرتروسکوپی و بیماران تروما به شکل عادی انجام می شود.

دکتر قرآئی به آمادگی این بیمارستان از یک ماه قبل از آغاز سال جدید جهت ارائه خدمات درمانی به زائران و مجاوران خبر داد و گفت: داروها و ملزومات مورد نیاز در این ایام را از یک ماه قبل در بیمارستان تهیه شده است.

وی گفت: در رشته قلب که یکی از سه مرکز اصلی در این رشته در مشهد می باشیم و رشته های زنان، جراحی ها، داخلی، دیالیز و... پزشک مقیم حاضر و تمام بخش های اصلی فعال می باشد.

روزانه 250 بیمار در بیمارستان شریعتی مشهد پذیرش می شوند

رئیس بیمارستان دکتر شریعتی مشهد بیان داشت: کلینیک بیمارستان روزانه پذیرای بیش از 250 بیمار است و به صورت متوسط ماهانه حدود هزار و 200 بیمار بستری و 500 بیمار تحت نظر در اورژانس داریم.

در ادامه تیم اعزامی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از شبکه بهداشت و درمان طرقبه و شاندیز و ستاد رفاهی دانشگاه بازدید و در ساعت 12 ظهر روز دوم فروردین ماه سال 96 وارد بیمارستان رضوی مشهد می شویم.

بازدیدهای توسط دکتر مهرابی بهار از بخش های مدیریت پرستاری و اورژانس بیمارستان رضوی مشهد صورت می گیرد و رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر بالین بیماران بستری در بخش اورژانس بیمارستان حضور یافته و حال بیماران را جویا می شود.

در ادامه دکتر مهرابی بهار ضمن تبریک سال جدید و آرزوی سلامتی برای بیماران و اهدای گل و شیرینی؛ شرح حالی از بیماران دریافت و توصیه هایی جهت درمان سریعتر بیماران ارائه می دهد.

دکتر سلطانی؛ مدیر گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مدیر عامل بیمارستان رضوی به استقبال دکتر مهرابی بهار و هیئت همراه رسیده و سال جدید را تبریک و شادباش می گوید.

وی در ادامه در خصوص دیدار صورت گرفته از سوی دکتر مهرابی بهار، گفت: جهت استقبال از بیماران در سال جدید آمادگی کامل داشته و تمام بخش های بیمارستان فعال است.

دکتر سلطانی تاکید کرد: حضور رئیس، مدیران و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این بیمارستان برای ما بسیار تاثیر گذار و ارتباط ها را بسیار عاطفی خواهد کرد و امیدداریم همکاری ما به عنوان بیمارستان آستان قدس با دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیش از پیش باشد.

ساعت 12:30 دقیقه ظهر را نمایان و دمدمای اذان ظهر به افق مشهد است؛ که پس از یک بازدید فشرده و با نشاط؛ آماده ترک بیمارستان رضوی و حضور در ساختمان قریشی می شویم.

مخاطبان گرامی برای دریافت تصاویر این بازدید می توانند به اینجا مراجعه کنند.

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image