بیمارستان فوق تخصصی علوی سال گذشته در همین ایام کار خود را آغاز و از حضور برترین متخصصین جهت ارائه خدمات درمانی به مردم بهره مند شد.

به گزارش وب دا؛ بیمارستان علوی سالیان قبل در محدوده خیابان امام رضا(ع) و در نزدیکی پایانه امام رضا(ع) که در آن زمان با نام ترمینال مشهد شناخته می شد به دست خیرین سلامت ساخته و به دلیل نداشتن زیرساخت  های لازم از ادامه کار خود باز ماند.

مدت  طولانی زمان لازم بود تا بیمارستان علوی مشهد بتواند جایگاه خود را بازیابی کند و در جایگاه یک بیمارستان تخصصی عروق به حیات بیمارستانی خود باز گردد.

شب گذشته به همت مسئولان و با حضور خیرین، رییس، مدیر و پرسنل بیمارستان، جشن یک سالگی بیمارستان علوی برگزار شد تا همه در کنار هم این توفیق بزرگ را که توانسته این بیمارستان را به عنوان تنها مرکز جراحی عروق کشور مطرح کند در پیشگاه خداوند قدر بدانند.

ابتدای جشن با مولودی خوانی مداح اهل بیت به مناسبت روز ولادت امام علی(ع) آغاز شد و همزمانی اولین سالگرد شروع به کار بیمارستان علوی با میلاد مولود کعبه امام علی (ع) به فال نیک گرفته شد.

دکتر محزون؛ مدیر بیمارستان علوی مشهد در ابتدای این مراسم، گفت: امروز جشن یک سالگی بیمارستان علوی را در حالی به شادی نشسته ایم که دل های مردم از تولد بزرگ مرد اسلام امام علی(ع) بسیار شاد است.

وی ادامه داد: در یک سال گذشته بخش های مختلفی در بیمارستان علوی ساخته شد و در بسیاری از بخش ها زمینه برای ارائه خدمات درمانی به بیماران فراهم شد.

مدیر بیمارستان علوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: بخش های آی سی یو، دیالیز، بانک خون، آزمایشگاه، درمانگاه های تخصصی، کلینیک دیابت و کلینیک تخصصی پای دیابتی در این مدت در بیمارستان راه اندازی و آماده به کار شد.

دکتر محزون تصریح کرد: طی یک سال گذشته و با توجه به اعتباراتی که به بیمارستان اختصاص داده شده است به اولویت های بیمارستان پرداخته و تلاش شد تا بر اساس نیاز شهر مشهد و منطقه، خدمات مورد نیاز به مردم ارائه شود.

وی تاکید کرد: جراحی عروق وابستگی زیادی با دیگر رشته ها از جمله قلب، داخلی، غدد، ارتوپدی و ... دارد که متخصصین این رشته ها در بیمارستان مستقر شده اند.

مدیر بیمارستان علوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: با راه اندازی بخش دیالیز و ای سی یوی بیمارستان خدمات درمانی شایسته تری به بیماران ارائه و از انتقال این بیماران به بیمارستان های دیگر شهر مشهد جلوگیری شده است.

دکتر محزون افزود: این بیمارستان دارای 96 تخت درمانی است که از مجموع این تعداد سهم بخش دیالیز هشت تخت، اورژانس هفت تخت و آی سی یو 15 تخت است که هفت تخت از این تعداد راه اندازی شده است و هشت تخت دیگر تا یک ماه آینده راه اندازی خواهد شد.

وی ابراز داشت: در تلاش هستیم تا بخش جراحی 2 و ای سی یو 2 بیمارستان را نیز تا سه ماه آینده راه اندازی کرده؛ که با بهره برداری از این دو بخش ظرفیت بیمارستان تقریبا کامل می شود.

مدیر بیمارستان علوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: بیمارستان علوی ماهیانه بین 400 تا 500 عمل جراحی را انجام می دهد و توانسته پوشش بیماران خود را در کل منطقه شمال شرق کشور گسترده کند.

دکتر محزون بیان داشت: ساختن ساختمان شش طبقه جهت خدمت رسانی بهتر به بیماران از دیگر برنامه های بیمارستان است که با اعتباری بالغ بر 250 میلیون تومان از سوی وزارت بهداشت در آینده نزدیک؛ توسعه بیمارستان  علوی مشهد را به دنبال خواهد داشت.

وی افزود: بخش های اورژانس، درمانگاه، پاراکلینیک، قسمت اداری و یک بخش درمانی در این ساختمان شش طبقه ایجاد و در پذیرش تعداد بیشتر بیماران و ارائه خدمات مناسب درمانی به ما کمک خواهد کرد.

مدیر بیمارستان علوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: به کمک خیرین خرید منازل اطراف بیمارستان را نیز در دستور کار و بر این اساس صحبت هایی نیز با خانواده های ساکن در اطراف بیمارستان انجام شده است و به نتایجی نیز دست پیدا کرده ایم.

دکتر محزون افزود: سال گذشته بیمارستان علوی در اعتبار بخشی بیمارستان ها درجه یک شناخته شد؛ که با تلاش های در دست اقدام امید داریم این اعتبار بخشی در سال جاری نیز تکرار شود.

وی به جشن در حال برگزاری اشاره کرد و گفت: بیمارستان علوی به نام مولا علی(ع) است و بر این اساس جشن یک سالگی بیمارستان در روز ولادت امام اول شیعیان برگزار شد.

خانم دکتر صادقی پور از مهمانان ویژه این مراسم بود که در اواسط برنامه به جمع دوستانه متخصصان و مسئولان بیمارستان علوی اضافه شد و برای تمامی مسئولان این بیمارستان توفیقات بیشتر را از خداوند خواستار شد.

در ادامه دکتر مدقق؛ رییس بیمارستان علوی مشهد، گفت: مشهد تا ابتدای سال 1380 دارای بخش جراحی عروق نبود.

وی ادامه داد: این اتفاق برای شهر مشهد که مقدمات تبدیل شدن به پایتخت معنوی کشور و پایتخت فرهنگی جهان اسلام را در برنامه داشت اصلا خوشایند و قابل قبول نبود.

رییس بیمارستان علوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: در این مدت بیماران مشهد درمان خود را در شهر تهران دنبال می کردند و مشکلات بسیاری در این خصوص برای مردم به دلیل بار هزینه های گران در مدت اقامت در شهر تهران ایجاد می شد.

دکتر مدقق افزود: در بهمن ماه سال 79 بخش جراحی عروق در بیمارستان امام رضا(ع) ایجاد شد و با توجه به این که فضای بسیار کوچکی را در بر می گرفت ظرفیت پذیرش بیمارن را آن گونه که باید نداشت.

وی بیان داشت: این شرایط موجب شد تا در خرداد ماه سال 1395 جهت توسعه خدمات جراحی عروق؛ این بخش پس از عقد تفاهم نامه ای بین دانشگاه و خیرین به بیمارستان علوی منتقل شود.

رییس بیمارستان علوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: در این بیمارستان تومورها، نارسایی ها و زخم های ناشی از نارسایی وریدی درمان و تعداد عمل های جراحی بیمارستان با اضافه شدن بخش جراحی 2 و دو اتاق  عمل جدید افزایش قابل توجهی پیدا خواهد کرد.

دکتر مدقق تصریح کرد: بیمارستان علوی مشهد این افتخار را دارد که خدمات درمانگاهی قلب، داخلی، ارتوپدی، غدد، جراحی عروق، مشاور تغذیه، کلینیک دیابت، فیزیوتراپی، رادیولوژی، آزمایشگاه و... را به بیماران شهر مشهد و منطقه ارائه دهد.

وی افزود: بیمارانی که دارای مشکلات متعدد عروق از جمله گرفتگی عروق دست و پا، بیماری های عروقی مغز، سنگ های شریان های کلیوی که موجب ایجاد فشار خون می شوند، دیالیز خونی و... هستند با حضور در این بیمارستان خدمات مورد نیاز خود را دریافت می کنند.

رییس بیمارستان علوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بی اطلاعی قسمت اعظمی از مردم شهر مشهد از راه اندازی مجدد بیمارستان علوی مشهد ابراز ناخوشنودی کرد و گفت: متاسفانه علی رغم گذشت بیش از 9 ماه از راه اندازی بیمارستان علوی آن گونه که باید اطلاع رسانی مناسبی در سطح شهر مشهد جهت حضور مردم و استفاده از خدمات درمانی این بیمارستان صورت نگرفته است.

دکتر مدقق تاکید کرد: با توجه به رشد زندگی مدرن ، بیماری هایی غیر واگیر دار مانند دیابت در حال افزایش می باشد. بخش عمده بیماران این بیمارستان را نیز این قشر تشکیل می دهند که در صورت اطلاع رسانی مناسب می توانند از خدمات تخصصی و فوق تخصصی غدد بهره مند شوند.

وی بیان داشت: بیمارستان علوی در حال حاضر اشغال 100 درصدی تخت را دارا می باشد و به زودی بخش آنژیوگرافی آن راه خواهد افتاد؛ که امیدواریم با همراهی مسئولین دانشگاه بتوانیم توسعه بیمارستان را در آینده نزدیک داشته باشیم.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image