علاقه دیدار دانشجوی آلمانی از حرم امام رضا(ع)/ امکانات دپارتمان علوم اعصاب در مشهد از نظر فضا گسترده تر از آلمان است

به گزارش وب دا؛ اولین فستیوال بین المللی دانشجویی علوم اعصاب در دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز می شود.

دانشجویان شرکت کننده در این فستیوال از دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشگاه مونستر آلمان هستند که در تلاش جهت ایجاد تعامل بیشتر میان این دو دانشگاه در مسیر رشد علم و دانش علوم شناختی می باشند.

ساعت 8 صبح/ دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

میزهای چیده شده در راهروی همکف دانشکده پزشکی نشان از مقدمات آغاز به کار اولین فستیوال بین المللی دانشجویی علوم اعصاب دارد و این در حالی است؛ که دانشجویان و اساتید آلمانی بامداد امروز وارد مشهد شده اند و پس از انجام چند بازدید توریستی ساعت 12 ظهر به جمع دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه می شوند.

در ابتدای کار گفتگویی با امیر حسین حیدری؛ دانشجوی پزشکی سال سوم و از اعضای دپارتمان علوم اعصاب دانشکده پزشکی که از مسئولین اجرایی اولین فستیوال بین المللی دانشجویی علوم اعصاب کشور نیز می باشدانجام می دهیم تا در جریان روند برگزاری فستیوال قرار بگیریم.

وی در ابتدا گفت: تلاش دانشجویان عضو در دپارتمان علوم اعصاب این است؛ که مشهد را در زمینه علوم اعصاب تبدیل به قطب کشور کند. این ادعا را در شرایطی داریم؛ که دپارتمان علوم اعصاب نیز در سایه دانشجویان علاقمند خود به خوبی در حال فعالیت می باشد.

این فعال دانشجویی ادامه داد: ارتباط بسیار خوب و نزدیک میان دانشجویان عضو در دپارتمان از اهرم های موفقیت ما به حساب می آید؛ که در نهایت، موفقیت های بسیار خوبی را در زمینه علوم اعصاب رقم خواهد زد.

حیدری بیان داشت: امروز علاوه بر کنگره بین المللی علوم اعصاب؛ برنامه فستیوال دانشجویی با حضور مهمانان خارجی و عمدتا از کشور آلمان برگزار می شود؛ این فستیوال تلاش دارد تا ارتباط بیشتری میان دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دانشجویان کشور آلمان ایجاد کند.

دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اضافه کرد: امیدواریم با حضور اساتید و دانشجویان علوم اعصاب کشور آلمان؛ علاوه بر ایجاد زمینه همکاری؛ بتوان در سایه تعامل میان دو دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مونستر آلمان در رشد توفیقات علمی علوم اعصاب موفقیت بیشتری را کسب کنیم.

وی به قسمت های مختلف فستیوال اشاره کرد و افزود: کانون خیریه مهرباران در این فستیوال به دانشجویان کمک می کند؛ تا با فروش انواع غذاهای سنتی و سریع پز که توسط دانشجویان آماده شده است بتواند کمکی به بیماران ام اسی شهر مشهد داشته باشد.

این فعال دانشجویی ابراز داشت: صنایع دستی نیز در این فستیوال در معرض دید مهمانان خارجی قرار خواهد گرفت تا بیشتر با فرهنگ و آداب و سنن مردم ایران آشنا شوند این در حالی است؛ که دانشجویان آلمانی در این مدت کوتاهی که در شهر مشهد بوه اند رضایت بالایی از سفر داشته و ارتباط بسیار خوبی با دانشجویان ایرانی برقرار کرده اند.

حیدری تصریح کرد: در این کنگره تعداد 160پوستر و پنج سخنرانی از طرف شرکت کنندگان ایرانی و چهار سخنرانی از سوی شرکت کنندگان خارجی ارائه و تلاش می شود از حضور دو استاد برجسته ایرانی و آلمانی در چندین ورک شاپ که در طول کنگره برگزار خواهد شد استفاده  کنیم.

 وی ابرازداشت: ورک شاپ ها در زمینه های سلول های بنیادی و بیماری ام اس با حضور اساتیدی چون دکتر پاواک، پرفسور مویت، دکتر صحاب و دکتر صحراییان برگزار خواهد شد.

در ادامه در حالی که پرفسور گرجی در انتظار ورود دانشجویان آلمانی خود می باشد با وی به گفتگو می نشینیم تا  اهداف این استاد برجسته علوم اعصاب را از حضور دانشجویانش از دو کشور ایران و آلمان در کنار یکدیگر جویا شویم.

وی در ابتدا گفت: فستیوال دانشجویی تلاش دارد تا زمینه ساز کار دانشجویان باشند تا در 10 سال آینده بتوانیم در زمینه علوم اعصاب در کشور، دانشجویان قدرتمند و دارای جایگاه داشته باشیم.

رییس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: هدف اصلی این فستیوال ایجاد ارتباط بین دانشجویان ایران و خارج از کشور و آموزش و تبادل علمی است و در این راستا تلاش می شود کاری کنیم که آشنایی های لازم میان دانشجویان ایرانی و آلمانی ایجاد شود.

پرفسور گرجی تصریح کرد: همه دانشجویان ما چه ایرانی و چه آلمانی بسیار خوب هستند و باید برای رسیدن به موفقیت به آن ها بها داده شود. این وظیفه اساتید است تا با گذاشتن وقت بیشتر برای دانشجویان خود بتوانند استعدادها و انگیزه لازم را در دانشجو کشف و ایجاد کنند.

وی اضافه کرد: ما تلاش داریم تا دانشجو را از این حالت که باید برای استاد خود کار تحقیقاتی ارائه دهد و استاد تحقیق دانشجو را به نام خود معرفی کند دور کرده و به دانشجو این حس را القا کنیم که آن کسی که در میدان علمی مطرح است خود دانشجو می باشد.

ساعت 11:30 دقیقه ظهر/دانشکده پزشکی مشهد

در این لحظه دو ون حامل تعداد 20 دانشجو و استاد رشته علوم اعصاب از دانشگاه مونستر آلمان وارد محوطه دانشکده پزشکی می شوند.

پرفسور گرجی به همراه مسئولان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد به استقبال از دانشجویان می روند و برنامه فستیوال به شکل رسمی آغاز می شود.

پس از انجام بازدیدی سطحی از فضای دانشکده؛ دانشجویان آلمانی وارد سالن دپارتمان علوم اعصاب شده و از نزدیک با توان، امکانات و تجهیزات دانشکده پزشکی مشهد در زمینه علم نوروساینس آشنا می شوند.

در این بازدید که از مرکز تحقیقات علوم اعصاب، آزمایشگاه کشت سلولی و... صوت می گیرد اطلاعات لازم در اختیار دانشجویان آلمانی در خصوص جایگاه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه علوم اعصاب و نوروساینس قرار داده می شود.

در انتها خبرنگار وب دا؛ از دو دانشجوی برجسته از دانشگاه مونستر آلمان تقاضا می کند تا نظر خود را در خصوص سفر به ایران و دانشگاه علوم پزشکی مشهد بگویند.

خانم لیسای پینگ؛ دانشجوی پی اچ تی زیست و فعال در گروه پرفسور مویت در پاسخ به این سئوال که چه حسی از سفر به ایران و دانشگاه علوم پزشکی مشهد دارید گفت: در ابتدا مضطرب بودم؛ اما هنگامی که در مورد ایران اطلاعات لازم را جمع آوری کرده و از ذوستان ایرانی خود در خصوص ایران سئوالاتی پرسیدم از آمدن به ایران استقبال کردم.

وی ادامه داد: صبح امروز ساعت 5 به وقت ایران وارد این کشور شده ایم و در این مدت کوتاه حضور در ایران چند بازدید داشته ایم که بسیار مورد توجه بوده است.

این دانشجوی رشته زیست دانشگاه مونستر آلمان به رشد علمی ایران اشاره و اضافه کرد: همان طور که حدس می زدم ایران بسیار پیشرفته است و این پیشرفت در زمینه علوم اعصاب در این دانشگاه کاملا مشهود است.برخی دستگاه ها مانند الکترو فیزیولوژی و دیگر تجهیزات دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطح کشور آلمان است و قابل رقابت با ما می باشد.

لیسای پینگ تاکید کرد: مردم مشهد بسیار مهربان و مهمان نواز هستند و استقبال خوبی از ما داشته اند که موجب می شود انگیزه سفر به دیگر شهرهای ایران از جمله تهران را داشته باشم.

ادامه گزارش به گفتگو با کریستین توماس؛ رزیدنت نورولوژی دانشگاه مونستر آلمان اختصاص می یابد.

وی در ابتدا گفت: این دومین باری است که به ایرن آمده ام و سابق بر این از شهرهای اصفهان، تهران و شیراز به عنوان توریست دیدن کرده ام.

توماس افزود: این تجربه بسیار جدیدی است که برای اولین بار در شهر مشهد دارم؛ که به تجارب من اضافه می کند و از استقبالی که در شهر مشهد از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشته ام حس بسیار خوبی دارم.

رزیدنت نورولوژی دانشگاه مونستر آلمان ابراز داشت: از نظر تجهیزات دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه مشهد بسیار کامل است. دستگاه الکترو فیزیولوژی و رفتار درمانی در این دپارتمان قابل توجه و نشان دهنده توان علمی این دانشکده است.

وی اضافه کرد: بحث قابل توجه فضای باز بسیار زیاد در دانشگاه مشهد در زمینه علوم اعصاب با وجود گروه های فعال، است؛ به شکلی که در آلمان این موضوع کاملا برعکس می باشد و در عین فعالیت گروه های بسیار در زمینه علوم اعصاب؛ اما فضای کمتری در اختیار دانشجویان قرار دارد.

توماس ابراز داشت: برگزاری فستیوال دانشجویی به دلیل اشتراک در فیلد کاری دانشجویان در ایران و آلمان  می تواند در زمینه ایجاد ارتباطات کمک کننده باشد. خصوصا این که بازدیدی کوتاه مدت در آینده تبدیل به همکاری بلند مدت خواهد شد.

رزیدنت نورولوژی دانشگاه مونستر آلمان به سفر خود به شهر مشهد اشاره و تصریح کرد: امروز صبح وارد شهر مشهد شده و تا جمعه شب در این شهر اقامت خواهیم داشت. آن چه در این سفر بیش از همه به انجام آن علاقه دارم بازدید از حرم امام رضا(ع) است زیرا تا کنون این مکان مقدس را ندیده ام.

ساعت 13 ظهر 22 فروردین ماه 96

گزارش به پایان خود می رسد و دانشجویان آلمانی جهت حضور در فستیوال، دپارتمان را ترک می کنند.

گروه خبری وب دا؛ ضمن تشکر از فرزین ناصری؛ دانشجوی پزشکی سال دوم دانشکده پزشکی که زحمت ترجمه و گفتگو با دانشجویان آلمانی را برعهده داشت برای کلیه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و برگزار کنندگان این فستیوال آرزوی موفقیت می کند.

مخاطبان برای دریافت تصاویر این گزارش به اینجا مراجعه کنند. 

 

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image