مدیر گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد بروز اختلالات عصبی و عقب ماندگی ذهنی را از عوارض کم کاری تیروئید در نوزادان عنوان کرد .

 

به گزارش وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، دکتر محمد رضا جویا با اشاره به اینکه بیماری کم کاری تیروئید بدو تولد بدون هیچ علائم ظاهری است گفت : با انجام آزمایش های بدو تولد در روزهای سه تا پنج روزه گی نوزاد می توان از بروز عوارض سوء ناشی از این بیماری جلوگیری کرد .

وی با بیان اینکه 4 مرکز بهداشتی درمانی در مشهد و 170 مکان زیر پوشش دانشگاه طرح آزمایش کم کاری تیروئید انجام می گیرد افزود: والدین می توانند نوزادان خود را در همان هفته نخست زندگی زیر پوشش این طرح قرار دهند و درصورت ابتلا به بیماری کم کاری تیروئید از مشاوره ها و درمانهای تخصصی مراکز بهداشتی درمانی بهره مند شوند .

مدیر گروه تخصصی پیشگیری و مبارزه با بیماریهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد زردي طول كشيده ،يبوست ،پوست سرد و خشك و رنگ پريده ، زبان بزرگ و گريه خشن،فتق نافي و رشد با تاخير را از علائم این بیماری برشمرد و افزود: در صورت تشخیص بیماری در نوزادان از همان ماه اول زندگی درمانهای تخصصی آغاز و تا سن سه سالگی ادامه پیدا می کند و کودکان می توانند از یک زندگی سالم بهره مند شوند .

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image