عضو مرکز تحقیقات بیوشیمی و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت :نوشیدن مایعات فروان و گنجاندن مصرف میوه و سبزی در رژیم غذایی از عوامل موثر در بهبود عملکرد کبد به شمار می رود .

 

 

دکتر محمد صفریان با اشاره به اینکه كبد از مراكز اصلي بدن است كه جذب پروتئين‌ها، ويتامين‌ها و دفع سموم و هضم چربي‌ها را بر عهده دارد اظهار داشت : تغذيه صحيح و كامل از تمام غذاها و مصرف آن‌ها به اندازه كافي، نوشيدن مايعات فراوان، مصرف ميوه و سبزي تازه و سبك زندگي سالم سبب پيشگيري از بيماري و بهبود سلامت كبد خواهد شد.

مدیر گروه  علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بيماري‌هاي عروقي، مادرزادي، هپاتيت و سيروز از جمله بيماري‎هاي كبدي به شمار می رود و برخي از علايم بيماري‌هاي كبدي خارش چشم و بدن و تغييرات خلقي است خاطر نشان کرد : مصرف الكل و مواد مخدر، سيگار كشيدن، اعتياد به داروها و مصرف چربي‌ زياد موجب بروز و یا تشديد بيماري‌هاي ‌كبدي خواهد بود.

وی در خصوص مصرف ويتامين‌ها و تاثير آن در كبد افزود: بهترين شكل مصرف ويتامين‌ها غذاها و ميوه و سبزيجات طبيعي حاوي ويتامين‌هاست اما زماني كه فرد موقعيت مصرف اين مواد دارای ويتامين‌ را ندارد، مي‌توان از مكمل‌هاي دارويي استفاده كرد.

عضو مرکز تحقیقات بیوشیمی و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بهتر است مصرف مکملها با تجویز و تشخیص پزشک نسب به نیاز بیمار انجام گیرد زيرا مصرف و تجمع زياد اين مكمل‌ها گاه در افراد سبب مسموميت به خصوص در كودكان، سالمندان و زنان باردار خواهد شد.

دکتر محمد صفریان خاطرنشان كرد: ويتامين‌هاي E و A و همچنين ويتامين K كه در ميوه‌ها و سبزيجات تيره رنگ يافت مي‌شود، براي كاركرد كبد مناسب است

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image