کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : مصرف میوه و برخی از مواد غذایی نقش موثری در بهبودی و کاهش آثار بیماریها دارند .
به گزارش وب دا ، دکتر زهرا اباصلتی با اشاره به اینکه مصرف منظم میوه، سبزی و مواد غذایی سالم به دلیل دارا بودن منابع سرشار ویتامین ها ، ریز مغذیها و آنتی اکسیدان نقش موثری در پیشگیری از بیماریها دارند خاطر نشان کرد : همچنین این مواد غذایی در بهبود و تسریع در روند بیماریها نیز می توانند نقش اساسی داشته باشند و یا بسیاری از علائم و عوارض بیماری را کاهش دهند .
وی با اشاره به خواص چند نوع از مواد غذایی خاطر نشان کرد : مصرف گیلاس بدلیل آن که محتوی آنزیم های ضد التهاب و موادی مانند بروفن می باشد بدون عارضه گوارشی و کلیوی باعث کاهش التهاب و دردهای عضلانی می شود.
کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه مصرف کلم پیچ به دلیل دارا بودن گزانتوفیل نقش موثری در کاهش نقص بینایی دارد تصریح کرد :مصرف تخم آفتابگردان بدلیل داشتن ویتامین E،از نرون های مغزی در برابر عوامل اکسید کننده محافظت و موجب افزایش حافظه می شود
دکتر زهرا اباصلتی با اشاره به اینکه مصرف تخم مرغ در افرادی که دچار کاهش تمرکز شده اند موثر است افزود: مصرف پرتقال یا آب پرتقال طبیعی و تازه بدلیل داشتن کلاژن به الاستیسیتی پوست کمک و از پیری پوست جلوگیری می کند .
وی گفت : برای تسریع در روند بهبودی افراد مبتلا به افسردگی مصرف برنج قهوه ای (سبوس دار) کمک می کند به تولید سروتونین می شود و کنترل خلق و هیجانات موثر است.
کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : مصرف مرغ بدلیل داشتن تریپتوفان در کاهش بی خوابی موثراست.
دکتر زهرا اباصلتی بااشاره به اینکه برخی افراد دچار چشم پف کرده هستند افزود : مصرف چای سبز بدلیل دیورتیک بودن باعث کاهش ورم دور چشم می شود.
وی با اشاره به اینکه برای بهبود مشکلات معده مصرف قرص نعناع و یا چای نعناع به هضم غذا و کاهش درد التهابی دستگاه گوارش کمک می کند خاطر نشان کرد: برای رفع کمبود انرژی مصرف موز بدلیل دارا بودن پتاسیم و منیزیم به تولید و ذخیره انرژی کمک می کند.
کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: با مصرف بادام زمینی، گلوتامین که برای تولید گاما امینو بوتیریک اسید است موجب کاهش اضطراب می شود.