عضو مرکز تحقیقات نوزادان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در آغوش گرفتن نوزادان نقش موثری در آرامش و تامین نیازهای روحی و روانی وی دارد .

 

به گزارش وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، دکتر هادی امیریان با بیان اینکه برخی از نوزادان در سه ماهه نخست زندگی بیتابی و گریه های بی دلیل زیادی دارند و این امر موجب مستاصل شدن و ناراحتی والدین می شود اظهار داشت : بر اساس تحقیقات انجام شده در آغوش گرفتن نقش موثری در رفع بیتابی ،  آرامش ، شکل گیری شخصیت و تامین نیازهای روحی و روانی نوزاد دارد.

استاد گروه نوزادان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در آغوش نگرفتن نوزادان به علت اینکه عادت می کنند و یا در اصطلاح عامیانه (بغلی می شوند ) به هیچ عنوان پایه علمی ندارد خاطر نشان کرد : گريه  و بی تابی  نوزادان معمولا تا 60 درصد موارد بعد از سه ماه اول و در 90 درصد موارد در ماه چهارم از بين خواهد رفت و نیازی به مداخلات درمانی و دارویی ندارد .

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در آغوش گرفتن نوزاد، تماس چشم به چشم و بدن با بدن  را راهكار ساكت كردن اين نوزادان دانست و افزود: تغذيه با شير مادر، پاسخ سريع به پيام كودك، بازي كردن و لالايي خواندن نقش مهمي در قطع گريه كودك دارد.
وی با اشاره به اینکه والدین به ویژه پدران و مادرانی که برای نخستین بار دارای فرزند شده اند از گریه های نوزاد خود دچار نگرانی شده و به طور مرتب به پرشکان متخصص مراجعه و یا از داروهای مختلف از جمله دی سیکلومین و گریپ میچر استفاده می کنندتاکید کرد :این داروها در آرامش نوزاد هیچ تاثیری نداشته و برخي از آنها بدليل داشتن برخي مواد براي شيرخوار مضر نيز هستند.
عضو مرکز تحقیقات نوزادان دانشگاه علوم پزشکی مشهد قنداق كردن نوزاد را نيز كه در قديم مرسوم بوده است يكي ديگر از روش هاي آرام كردن شيرخواراني كه زياد گريه مي كنند، ذكر كرد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image