عضو کمیته علمی نخستین کنگره بین المللی هم اندیشی سرطان طراحی درمانهای سه بعدی را روشی نوین در افزایش موفقیت درمان بیماران سرطانی عنوان کرد .
به گزارش وب دا ، دکتر سید امیر آل داوود با اشاره به اینکه به همین منظور در این کنگره دو کارگاه تخصصی با حضور اساتید برجسته ایرانی که در دانشگاهها و مراکز درمانی مطرح جهان فعالیت می کنند برگزار می شود اظهار داشت : در این کارگاهها که بیشتر با رویکرد درمان سرطان پستان و رکتوم برنامه ریزی شده است سعی می شود روشهای کاربرد این نرم افزار به اساتید و متخصصین شرکت کننده ارائه شود .
رئیس بیمارستان مرکز تخصصی امید در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر درمان سرطان از سمت روشهای سنتی دو بعدی به سمت درمانهای پیشرفته و سه بعدی در حرکت است و به همین منظور بخشهای رادیوتراپی و انکولوپی مراکز درمانی امام رضا(ع) و امید مشهد به این نرم افزار مجهز شده است خاطر نشان کرد : درمان سه بعدی این امکان را به پزشکان متخصص می دهد که به شکلی موثرتر بافت تومور را با کمترین آسیب مورد هدف قرار دهد .
همچنین دبیر علمی کنگره بین المللی هم اندیشی سرطان در مراسم آغاز به کار این کنگره با اشاره به اینکه ایران در حال گذر در درمان سرطان از روش دوبعدی به سمت درمانهای پیشرفته و سه بعدی است اظهار داشت : حضور متخصصان و اندیشمندان از دانشگاههای کشور و جهان در این کنگره زمینه مناسب را برای تبادل اطلاعات در این زمینه فراهم می کند.
دکتر مهدی سیلانیان طوسی خاطر نشان کرد : افزایش تحقیقات به وبژه در زمینه های ژنتیکی و مولکولی و خصوصیات اپیدمیولوژی سرطان می تواند نقش موثری در دستیابی به روش های درمان سرطان داشته باشد .
گفتنی است : کنگره بین المللی هم اندیشی سرطان از چهاردهم الی شانزدهم به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است . این کنگره در محورهای سرطانهای دستگاه گوارش،سرطان پستان ،سرطانهای زنان ،سرطانهای سر و گردن و محورهای فرعی اپیدمیولوژی سرطان و ثبت موارد بدخیم ، سیتوژنتیک سرطان و طب تسکینی برگزار می شود .