معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي مشهد گفت : با توجه به اينكه در بحران ها تعداد افرادي كه در معرض مشكلات رواني قرار مي گيرند بيشتر از تعداد آسيب ديدگان از لحاظ جسمي است بايد به واكنش هاي رواني بحران ها توجه ويژه اي شود .
به گزارش وب دا ،دكتر رضا سعيدي در همايش مداخلات رواني اجتماعي در بحران و بلايا كه در تالار اجتماعات تربيت معلم شهيد هاشمي نژاد برگزار شد با اشاره به اینکه در زمان بحران و بالایا به مسائل روحي و رواني بازماندگان کمتر توجه می شود تصريح كرد : بايد به مباحث بهداشتي در امور رواني نيز توجه شود و با توجه به اينكه بهداشت و سلامت با پيشگيري تعامل بسيار زيادي دارد بايد افراد در بلايا اقداماتی انجام دهند كه كمترين عوارض به بار بيايد .
رئيس مركز بهداشت استان خراسان رضوي با اشاره به اينكه مسائل رواني در كشور جزو اولويت هاي اولیه به شمار نمی رود ادامه داد : اين رويكرد رويكرد اشتباهي است كه در سنجش ميزان خسارت يك بحران به ميزان كشته ها و يا خسارات مالي مي پردازيم در حالي كه خسارات روحي بحران ها دايره گسترده تري دارد و ممكن است خسارات بزرگتري را به بار بياورد .
دكتر سعيدي در ادامه با اشاره به اينكه ايران جز 10 كشور بلا خيز در دنيا است خاطرنشان كرد : بايد با توجه به اين آمار آمادگي هاي لازم را براي پيشگيري از اختلالات رواني را داشته باشيم .
گفتني است كه همايش مداخلات رواني اجتماعي در بحران و بلايا با حضور مسئولان كشوري و استاني طي يك روز در مشهد مقدس برگزار شد .در اين همايش دكتر احمد حاجبي رئيس اداره سلامت روان وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشكي و آقاي دكتر علي بهرام نژاد مدير گروه سلامت رواني اجتماعي و اعتياد دانشگاه علوم پزشكي كرمان حضور داشتند و به سخنراني پرداختند .