مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعادل نداشتن در دریافت کالری مواد غذایی و کمبود ریز مغذیها را تهدیدی برای سلامتی فرد دانست .

 

به گزارش وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر زهرا اباصلتی تغییر در شیوه های زندگی و نوع غذاهای دریافتی موجب افزایش دریافت کالری و کاهش ریز مغذیهای بدن شده است اظهار داشت : این امر موجب افزایش بروز بیماری و عوارض ناشی از فقر آهن ، کلسیم ، ویتامین B و کمبود ید در بسیاری از افراد جامعه شده است.

وی تمایل افراد جامعه به غذاهای آماده و مصرف غذاهای پرکالری و چرب از جمله ساندویچ های آماده ، پیتزا و کنسروهای آماده، مصرف نوشابه های انرژی زا و گازدار را از جمله مشکلات تغذیه ای برشمرد و خاطر نشان کرد در حال حاضر بیشتر مردم با اینکه کالری زیادی را دریافت می کنند اما با گرسنگی های سلولها که همان ویتامین ها و املاح  است روبرو هستند .

مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: دیگر مواد غذایی که در حال حاضر در رستورانها و آشپزخانه ها موجود است و بسیاری از مردم از این مواد غذایی استفاده می کنند نیز به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد چربی و نمک برای سلامتی مضر است .

وی گفت:  افزایش مصرف مواد غذایی آماده و کاهش تحرک بدنی موجب افزایش روند گسترش  بیماریهای غیر واگیردار از جمله بیماریهای قلبی و عروقی ، سرطان ، فشار خون  و  دیابت شده است .

دکتر اباصلتی افزایش مصرف میوه و سبزی ، تغییر در شیوه زندگی ، افزایش تحرک بدنی و ورزش ، تعادل داشتن در دریافت انرژی و اجرای برنامه های آموزشی در راستای  ارتقاء آگاهیهای جامعه از طریق رسانه های گروهی و مراکز بهداشتی درمانی را از جمله راهکارها برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیردار دانست .

24 مهر ماه همزمان با سالروز تشکیل فائو سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد و به منظور مبارزه با گرسنگی روز جهانی غذا نامگذاری شده است .

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image