عضو مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی مشهد تغذیه نادرست را پایه و اساس ابتلا به بسیاری از بیماریها دانست .
به گزارش وب دا ، دکتر مجید غیور مبرهن با اشاره به اینکه با ورود فستفودها و گرايش مردم به مصرف اين نوع غذاها، بيماريهاي مربوط به آن هم روبه افزايش گذاشته است اظهار داشت : عادات نادرست غذايي سبب كمبود ريزمغذيهاي روي، مس و سلنيوم در بدن انسان شده و موجب افزايش بيماريهاي مرتبط به آن می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده از روغن های جامد در مواد غذایی را از دیگر علل ابتلا به بیماریها از جمله افزایش چربی و فشار خون ، مشکلات قلبی و عروقی، سرطان و اضافه وزن عنوان و خاطر نشان کرد : در حال حاضر در بسياري از كشورها با حذف روغن جامد، بين 30تا70درصد از بيماريهاي قلبي عروقي و سرطانها پيشگيري شده است.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه فستفود نهتنها ارزش غذايي ندارد، بلكه فقط مقدار زيادي كالري وارد بدن ميكند و در نهايت سبب افزايش وزن ميشود افزود: استفاده از غذاهای سنتی بهترین روش تغذیه ای به شمار می رود که باید به آن توجه شود ،اين غذاها علاوه بر اينكه از نظر تغذيهاي بسيار سالم هستند، سبب ميشوند تا كمبود ريزمغذي در بدن ایجاد نشود .
دکتر مجید غیور مبرهن رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزی و فعالیت بدنی و ورزش مستمر و روزانه را از دیگر راهکارهای پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریها برشمرد .