مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر لزوم رعایت نکات بهداشتی در زمان تهیه و توزیع مواد غذایی در هیئت های مذهبی تاکید کرد .
به گزارش وب دا ، مهندس علی اصغر حسنی با اشاره به اینکه هر گونه آلودگی و انتقال آن به مواد غذایی می تواند موجب بروز بیماری های گسترده در عزاداران شود اظهار داشت : لازم است مسئولان هیئت های مذهبی و افرادی که در تهیه و توزیع مواد غذایی در این ایام فعالیت می کنند علاوه بر کنترل و داشتن کارت بهداشتی ، نسبت به نحوه تهیه و پخت مواد غذایی و استفاده از مواد اولیه سالم نیز دقت کافی را داشته باشند .
وی خاطر نشان کرد : لازم است هیئت های مذهبی با اجتناب از تهیه مواد غذایی در معابر عمومی و مکانهای روباز ، از آشپزخانه های سطح شهر که از نظر بهداشتی نیز مورد تائید می باشند استفاده کنند.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه مسئولان برگزاری برنامه های مذهبی نیز باید به فاصله زمانی تهیه و توزیع مواد غذایی نیز توجه کافی را داشته باشند افزود : قرار دادن مواد غذایی بیش از دو ساعت در ظروف در بسته موجب فاسد شدن آن شده و در صورت مصرف مسمومیت را به همراه خواهد داشت .
مهندس علی اصغر حسنی همچنین با تاکید بر اینکه بر توزیع مواد غذایی و آشامیدنی سرد از ظروف یکبار مصرف با پایه گیاهی استفاده شود اظهار داشت : به منظور پیشگیری از بروز بیماری ها ، شهروندان از قرار دادن مایعات و مواد غذایی داغ در ظروف پلاستیکی جدا خودداری کنند.
وی گسترش برنامه های آموزشی ویژه هیئت های مذهبی در زمینه رعایت بهداشت و پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا ، اطلاع رسانی محیطی ، افزایش فعالیت تیم های بازرسی در مشهد و شهرهای زیر پوشش دانشگاه را از جمله برنامه ها در این ایام برشمرد .
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد : شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در سطح شهر می توانند موارد را با شماره های تماس 1490 و 8415001 در میان بگذارند .