استفاده از منابع سرشار از ویتامیهای E , C موجب پیشگیری از بروز خشکی پوست می شود .

 به گزارش وب دا و به نقل از مرکز تحقیقات پوست و سالک دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، ویتامین C نقش مهمی در ساخت پروتئینهای پوست ، جذب آهن و ویتامین E دارد و کمبود هر یک از این ویتامین ها موجب خشکی پوست می شود .

برای جلوگیری از خشکی پوست به ویژه در فصلهای خشک یا سرد سال مصرف مرکباتی از جمله پرتقال ، نارنگی ، لیموترش و گریپ فروت، جوانه گندم و دانه های روغنی  توصیه می شود .

همچنین ویتامین A  پوست را در برابر خشکی محافظت می کند و کمبود این ویتامین در بدن موجب پوسته پوسته شدن ، خشکی و حتی خارش پوست می شود .

کره ، رزده تخم مرغ ، هویج و کدو حلوایی از جمله مواد خوراکی سرشار از ویتامین A  به شمار می روند .

سن ، جنسیت ، آب و هوای زمستان ، محیط زندگی ، موقعیت سلامتی و استعمال دخانیات از دیگر علل خشکی پوست به شمار می رود .

استفاده بیش از اندازه از کرمهای لایه بردار نیز می تواند پوست را کاملا خشک کند وموجب خشکی ، قرمزی و زیر و خشن شدن پوست شود .

نوشیدن به اندازه کافی مایعات و آب در طول روز ، پرهیز از استحمام طولانی مدت با آب داغ ، استفاده از کرمها و لوسیونهای مناسب ، استفاده از صابونهای حاوی گلیسیرین و نصب یک دستگاه مرطول کننده در محیط منزل از جمله راهکارها به منظور محافظت از پوست و پیشگیری از خشکی آن به شمار می رود .

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image