عضو مرکز تحقیقات آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابتلا به آلرژی های استنشاقی را از عوامل زمینه ساز بروز آسم در کودکان عنوان کرد .
به گزارش وب دا ، دکتر فاطمه بهمنش با اشاره به اینکه آسم یکی از شایعترین بیماریهای مزمن در دوران کودکی است که موجب التهاب مزمن و انسداد راههای هوایی می شود اظهار داشت: بر اساس تحقیقات انجام شده در این مرکز ، حساسیت به آلرژنهای استنشاقی از جمله گرده گیاهان و گرد و غبار از عوامل زمینه ساز ابتلا به آسم در کودکان به شمار می رود .
دانشیار ایمونولوژی و آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ژنتیک را از دیگر عوامل زمینه ساز ابتلا به آسم در کودکان برشمرد و خاطر نشان کرد : کودکانی که والدین آنها مبتلا به آسم هستند شانس بیشتری نسبت به ابتلا این بیماری دارند
وی عفونت های ویروسی دستگاههای تنفسی ، تغییر در سبک زندگی و گسترش شهرنشینی و آلوده کننده های محیط از جمله دود ناشی از استعمال دخانیات را از دیگر عوامل ابتلا به آسم کودکان عنوان کرد و گفت : در حال حاضر میزان شیوع آسم در کشور ما حدود 10 درصد بوده و درحال افزایش است.
عضو مرکز تحقیقات آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بیماری آسم در سه شکل خفیف متناوب ، شدید متناوب و مزمن در فرد بروز می کند اظهار داشت : سرفه های شبانه ، بیدار شدن از خواب در اثر سرفه یا گرفتگی سینه، افزایش سرفه خس خس و یا اشکال در نفس کشیدن طی ورزش یا کاهش توان انجام فعالیت بدنی و سرفه یا خس خس در زمان استراحت از علائم این بیماری به شمار می رود .
دکتر فاطمه بهمنش مراجعه به موقع به پزشک و تجویز داروهای کورتون دار استنشاقی از روشهای درمانی این بیماری عنوان کرد و گفت استفاده منظم از داروهای تجویزی و اجتناب از حضور در محلهای محرک زا بهترین راه پیشگیری از حملات آسمی است.