مدیر امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و رئیس ستاد استقبال از دانشجویان این دانشگاه، گفت: در دوره دانشجویی باید در کنار تحصیل و رشد علمی، به سایر حوزههای رشدی هم توجه شود.
به گزارش وب دا، مهدی کاظمی در مراسم جشن ورود به دانشگاه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار کرد: ما در این مراسم افتخار میزبانی از دانشجویان جدیدالورود بومی و غیربومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد را داریم، دانشجویانی که در رشتههای پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، بهداشت، پیراپزشکی و پرستاری و مامایی پذیرفته شدهاند.
وی تصریح کرد: جمع حاضر در این مراسم دانشجویان ورودی مهر دانشکدههای پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، بهداشت، پیراپزشکی و پرستاری و مامایی مشهد هستند و برای دانشجویان ورودی بهمن دانشکدههای فوقالذکر هم مراسم جشن ویژهای در زمان شروع کلاسهای درسشان برگزار خواهیم کرد.
رئیس ستاد استقبال از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد: رویکرد ما در کنار معرفی نهادها و تشکلهای دانشجویی، استفاده از ظرفیت دانشجویان در کارهای فرهنگی و اجتماعی و همچنین اردوهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.
کاظمی با بیان اینکه در دوره دانشجویی باید در کنار تحصیل و رشد علمی، به سایر حوزههای رشدی هم توجه شود، خاطرنشان کرد: درست است که درس اولویت اول دانشجویان بوده، اما معتقدیم که باید به مواردی دیگر همچون رشدهای فکری و روحی و رشد همه جانبه در تمامی ابعاد اعم از علمی، فرهنگی، اجتماعی و غیره توجه شود.
وی بیان کرد: در جریان برگزاری این مراسم نمایشگاه دستاوردهای حوزه دانشجویی برپا شده و در غرفههای آن کارهای علمی، پژوهشی، فرهنگی، هنری، جهادی و قرآنی دانشجویان به تصویر کشیده است.
دوره دانشجویی با دانشآموزی متفاوت بوده و باید متناسب با آن برای این دوره برنامهریزی شود
در این مراسم دکتر حمیده صمدی، رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: فردی که از محیطی به محیطی دیگر وارد میشود ممکن است در همان بدو ورود یکسری علائم و استرسها را تجربه نماید، در دوره دانشآموزی ساختار، ساعت و تکالیف معینی برای دانشآموز داشته که این کارها در آن دوران اجرا شده، اما دوره دانشجویی با دانشآموزی متفاوت است و در آن فضاهای کلاسهای درسی تئوری و عملی، فضای بیمارستانی و حضور بر بالین بیمار در رشتههای پزشکی و همچنین دوری از خانواده برای دانشجویان خوابگاهی و غیربومی بوده و هست.
وی افزود: تغییر هر موقعیتی میتواند ما را در فضای استرس قرار دهد و خود همین موضوع میتواند علائمی همچون تپش قلب، خشکی دهان، لرزش دست، حرکت زیاد دست و پا و دیگر علائم جسمی را بهخصوص در روزهای اول ورود به کلاس درس داشته باشد.
رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه برخی دیگر از علائم در مواردی همچون غم و اندوه و دیگر موارد بوده که نیاز بررسی بیشتر دارد، بیان کرد: این موضوع در محیط زندگی جدید دانشجویان که با دنیا و دوستان جدید مواجه میشود دیده شده که صرفاً در همان اوایل ورود به دانشگاه بوده و دانشجو بیشتر ترجیح میدهد که در دنیای درون خودش باشد، اما پس از گذشت یک تا 2 ماه و با فراگیری مهارتها و آموزشهای لازم این مشکلات برطرف خواهد شد.
دکتر صمدی خاطرنشان کرد: اگر این علائم ادامه دار باشد نیاز انجام اقدامات مداخلهای است و راهنمایی گرفتن از کارشناسان و مشاوران مرتبط با این حوزه است و در این خصوص اداره مشاوره دانشگاه علوم پزشکی مشهد آماده است تا در صورت نیاز خدمات مشاورهای موردنیاز را به دانشجویان داشته باشد.
در این مراسم که با حضور دکتر ناصر سرگلزایی، مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و حجتالاسلام جواد مهدوینسب، مسئول نمایندگی مقام معظم رهبری این دانشگاه و همچنین دکتر علی تقیپور، معاون فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه برگزار شد برنامههای باشکوهی برای دانشجویان جدیدالورود دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرا شد.