0558.jpg - 56.96 kBمدیر پرستاری مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی قائم (عج)، با اشاره به اقدامات فداکارانه پرستاران در شرایط مختلف و بحرانی کشور گفت: در مقاطع مختلفی همچون جنگ تحمیلی و دوران کرونا، کادر درمان و خصوصا پرستاران، سنگ زیرین آسیاب بودند و بار بزرگ و عظیمی بر دوش آنان قرار گرفت.

معصومه نوری در گفتگو با وبدا، ضمن اشاره به سوابق کاری خود در حرفه مقدس پرستاری اظهار کرد: از سال 1371 به عنوان دانشجوی پرستاری وارد بیمارستان شدم و در بخش داخلی دو خدمتم را در بیمارستان قائم (عج) آغاز کردم. در سال 1397 به عنوان سرپرستار نمونه کشوری انتخاب شدم و از سال 1373 تا 1375 در دوره طرح به عنوان مربی دانشکده پرستاری خدمت کردم، سپس به صورت قراردادی ادامه دادم و خوشبختانه در بیمارستان قائم (عج)  این افتخار نصیب من شد که زیر سایه امام زمان (عج) به کارم ادامه دهم.

مدیر پرستاری مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی قائم (عج) افزود: سال 1389 به عنوان سرپرستار بخش خون رسانی و شیمی درمانی بیمارستان را افتتاح و مشغول به ارائه خدمت شدم و در سایر بخش ها از جمله، بخش های NICU نوزادان، بخش دیالیز، پوست، داخلی، نفرولوژی نیز خدمت کرده ام. همچنین در بیمارستان های متعددی، از جمله بخش سوختگی قدیم بیمارستان قائم (ع)، بیمارستان امید به عنوان مربی دانشجویان رشته پرستاری بودم و باعث افتخارم است، که در حیطه آموزش نیز در کنار سایر همکارانم به تدریس پرداختم. ایجاد پل ارتباطی بین آموزش و بالین باعث شد، در کنار دانشجویان و پرستاران انسجام لازم را ایجاد کنیم و کمک شایانی برای تسکین آلام بیماران باشیم و پرستاران ما بتوانند آموزش های خود را در حوزه بالین پیاده کنند.

وی همچنین گفت: سال 1392 اولین بخش آلرژی و ایمونولوژی در کشور در این بیمارستان پایه ریزی شد. این بخش به همت آقای دکتر فرید و خانم دکتر جباری به پذیرش و درمان بیماران مبتلا به آسم آلرژی پرداخت، که من به عنوان سرپرستار بخش ایمونولوژی بیمارستان قائم (عج) منصوب شدم. همچنین در همان سال به عنوان سوپروایزر خدمات پرستاری بیمارستان قائم (عج) منصوب شدم. در سال 1395 به درخواست مدیر پرستاری وقت دانشگاه، جناب آقای عزتی به عنوان مسئول آموزش پرستاری دانشگاه همکاری خودم را ادامه دادم. در این دوره همکاری تنگاتنگ خود را با سوپروایزرهای آموزشی بیمارستان ها شروع کردم و تا پایان سال 1402 در این سمت خدمت کردم.

مدیر خدمات پرستاری بیمارستان قائم (عج)، اضافه کرد: از پایان سال 1402 به عنوان مدیر پرستاری بیمارستان قائم (عج) افتخار دیگری نصیب من شد، تا با حمایت های پدرانه آقای دکتر معموری رئیس بیمارستان، دریافت بهترین ایده های فکری آقای دکتر زارع معاون آموزشی و دکتر محسن زاده معاون پشتیبانی مرکز، سرپرستاران، سوپروایزرها، بتوانیم به عنوان یک خانواده، در کنار یکدیگر خدمات ارزنده ای را در راستای سلامت بیماران ارائه کنیم .

وی همچنین با اشاره به چالش های کاری حرفه پرستاری گفت: پرستاران به دلیل شیفت های فشرده و کمبود نیرو دچار فرسودگی جسمی و روانی می شوند. من تجربه کار با بیماران سخت نظیر بیماران سرطانی، بیماران سوختگی و بیماران مزمن دیالیزی و نوزادان نارس را دارم و آگاه هستم که ارتباط با این بیماران و فشارهای روانی ناشی از آن بشدت می تواند زندگی پرستاران را متأثر کند.

مدیر پرستاری مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی قائم (عج) در پایان اظهار امیدواری کرد؛ مطالبات کشوری پرستاران در جهت اصلاح پایه حقوقی، برقراری فوق العاده خاص، افزایش ساعات اضافه کاری توسط وزارت متبوع بازنگری شود، تا بتوانند بیشتر فعالیت های فداکارانه و ایثارگرانه این نسل و قشر زحمت کش را شاهد باشند. لذا، از مسئولین تقاضا دارم که با نگاه بازتری به این مقوله بنگرند و مطالبات پرستاران به نحوی انجام شود که رضایت مندی تمام جامعه پرستاری زحمت کش، حاصل شود.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image