به گزارش وب دا ، کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر نگهداشتن وزن در حد مطلوب خاطر نشان کرد : همچنین اضافه وزن و چاقی ارتباطی مستقیم با دردهای کمر و زانو ، انواع آرتروز، سکته قلبی ، درد قلب ، اختلالات کلیوی و سکته قلبی دارد .
دکتر زهرا اباصلتی مصرف 5 واحد میوه و سبزی ( 3واحد سبزی و دو واحد میوه ) را از جمله راهکارهای کنترل وزن و در نتیجه پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر دار برشمرد و خاطر نشان کرد : سبزی و میوه ها حاوی انواع ویتامین ها ، آنتی اکسیدان ها ، فیبر غذایی و مواد مفیدی هستند که مصرف مداوم آنها از بروز بیماریهای غیر واگیر دار پیشگیری می کند .
وی با بیان اینکه برای حفظ سلامتی کنترل چربی خون (کلسترول ) ضروری است افزود:افزایش کلسترول خون به تدریج موجب تنگ شدن رگ ها ، تصلب شرائین و بیماریهای قلبی و عروقی می شود به همین دلیل باید سعی شود همیشه چربی های گوشت و پوست مرغ گرفته شود ، غذاها را بیشتر آب پز و بخار پز مصرف شود ، تا حد امکان از سرخ کردن مواد غذایی پرهیز کرده و روغن حیوانی ، سوسیس و کالباس ، همبرگر و غذاهای تند و شور مصرف نکنند .
کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهدبا بیان اینکه استفاده از نانهای سبوس دار و غلات کامل ، حبوبات و جوانه ها را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید گفت : این گروه از مواد غذایی دارای ویتامینهای گروه B و سایر ویتامینها ، آهن و آنتی اکسیدان است و مصرف مداوم آنها بدن را در برابر بیماریها به ویژه بیماریهای غیر واگیردار مقاوم کرده و توانمندی بدن را افزایش می دهد .
دکتر زهرا اباصلتی با اشاره به اینکه فعالیت و تحرک بدنی یکی از ضروریات زندگی روزانه به شمار می رود گفت : فعالیت ورزشی و تحرک بدنی حداقل به مدت نیم ساعت در روز سوخت و ساز قند و چربی را بیشتر کرده و با هضم و جذب بهتر غذا ، وزن را کم و کلسترول خون کنترل می شود .