مدیر شبکه بهداشت و درمان چناران اظهار کرد: از ابتدای اجرای طرح بسیج ملی مبارزه محیطی با ویروس کووید-19 تا کنون 56 واحد صنفی متخلف پلمپ شده است.
دکتر رجب پور در گفتگو با وب دا با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا در کشور، کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای شهرستان چناران بصورت مستمر و با تمام ظرفیت عزم خود را جهت پیشگیری از این بیماری به کار بستند، گفت: : در این مدت 2853 مورد بازدید از اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان چناران توسط کارشناسان بهداشت محیط صورت گرفته است که از این تعداد، 2296 بازدید مربوط به مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و 557 بازدید مربوط به اماکن عمومی بوده است و 56 واحد صنفی متخلف به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی و مصوبات ستاد مقابله با کرونا تعطیل و پلمپ شده اند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان چناران افزود: بدلیل حساسیت بالای نانوایی ها تاکنون بیش از 600 بازدید از نانوایی های سطح شهرستان صورت گرفته و 11 نانوایی بدلیل عدم رعایت اصول بهداشتی پلمپ شده اند.
دکتررجب پور با بیان اینکه کارشناسان پرتلاش بهداشت محیط و حرفه ای سربازان خط مقدم پیشگیری از شیوع بیماری کرونا هستند خاطر نشان کرد: از ابتدای شیوع این بیماری، گندزدایی ادارات، مناطق و معابر پرتردد، فروشگاه های زنجیره ای و شلوغ، اماکن عمومی و ... در دستور کار قرار گرفت و در این راستا بیش از 100 منزل مسکونی مبتلایان به کرونا و همسایگانشان گندزدایی و آموزش های لازم و مواد ضدعفونی کننده ارائه گردید.
وی توزیع بیش از 15 هزار بروشور و پمفلت و چاپ 30 بنر آموزشی و اطلاع رسانی را از دیگر اقدامات همکاران بهداشت محیط در راستای پیشگیری از شیوع بیماری کووید-۱۹ در شهرستان چناران عنوان کرد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان چناران در رابطه با فعالیت کارشناسان بهداشت حرفه ای چناران نیز اعلام کرد: در این مدت 2461 بازرسی توسط کارشناسان بهداشت حرفه ای چناران از کارخانجات این شهرستان صورت گرفته، بیش از 13000 بسته آموزشی بین شاغلین توزیع شده و به بیش از 10 هزار نفر از شاغلین کارخانه ها آموزش داده شده است.
دکتر رجب پور ادامه داد: در همین مدت 1500 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته توسط همکاران واحد بهداشت محیط و حرفه ای کشف و معدوم شده است.