دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مشهد از کشف و معدوم سازی 15 هزار و 745 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر بهداشتی در این شهرستان خبر داد.
دکتر ناصر امینی در گفتگو با وب دا اظهار کرد: از ابتدای شیوع بیماری کوید- 19 و در راستای طرح تشدید بازرسی ها، 170 تیم عملیاتی با حضور 250 نفر کارشناسان بهداشت محیط و حرفه ای اقدام به نظارت مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نمودند.
وی خاطر نشان کرد:در این مدت بیش از 36 هزار مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی صورت گرفت و آموزش های لازم در ارتباط با پروتکل های بهداشتی پیشگیری از کوید- 19 به متصدیان این واحدها ارائه شد.
دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان مشهد افزود: پیرو بازدیدهای انجام شده 629 مورد از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و به منظور حفظ سلامت جامعه تعطیل شدند.