مدیر شبکه بهداشت و درمان باخرز اظهار کرد: استفاده از فرآورده های خام دامی مهم ترین عامل ابتلا به تب مالت به شمار می رود.
دکتر قاسم خالقی در حاشیه نخستین کمیته بیماری های مشترک و بیماری های منتقله از آب و غذا در گفتگو با وب دا اقدامات گسترده ای در راستای پیشگیری از بیماری های مشترک میان انسان و دام در این شهرستان انجام شده است خاطر نشان کرد: در سه ماهه نخست امسال موارد ابتلا به تب مالت در این شهرستان 30 درصد رشد یافته است که بیشترین علت آن استفاده از فرآورده های خام دامی بخصوص آغوز و گورماست است.
وی با اشاره اینکه برنامه های نظارتی و اطلاع رسانی در راستای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو در این شهرستان در حال انجام است خاطر نشان کرد: از ابتدای امسال تا کنون موردی از ابتلا به تب کریمه کنگو در این شهرستان گزارش نشده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان باخرز در خصوص موارد حیوان گزیدگی و پیشگیری از بیماری هاری نیز گفت: مرکز بهداشت این شهرستان از ساعت 7:30 صبح تا19:30 عصر بصورت فعال و از ساعت 19:30 عصر الی 7:30 به صورت آنکال جهت سرم تراپی و واکسیناسیون هاری آماده ارائه خدمت به بیماران است.
خبرنگار: سلمان با اراده