صفحه اصلی اخبار ویژه تاسیس دانشکده فناوری نوین و شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی در مشهد

تاسیس دانشکده فناوری نوین و شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی در مشهد

نامه الکترونیک چاپ PDF

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تاسیس دانشکده های علوم و فنون نوین و شعبه بین الملل دانشگاه را از مهمترین اقدامات دانشگاه در سال جاری عنوان کرد .

به گزارش وب دا ،دکتر جلیل توکل افشاری در پنجمین جشنواره شهید مطهری که در تالار شهید هاشمی نژاد بیمارستان امام رضا(ع) برگزار شد،  تاسیس دانشکده علوم و فنون نوین جهت به بلوغ رساندن دانشگاه و تاسیس شعبه بین الملل به منظور گسترش آموزش و پذیرش دانشجو در رشته های پزشکی، دندان پزشکی و دارو سازی در سال آینده را از اقدامات اين دانشگاه عنوان كرد.

وی با اشاره به شعار پنجمین جشنواره شهید مطهری مبنی بر نوآوری و تحول در آموزش اظهار داشت: با عملی کردن این شعار بسیاری از مشکلات در زمینه آموزش رفع و به اهداف خود در این راستا خواهیم رسید.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از مهمترین اقدامات دانشگاه علوم پزشکی را که در دستور کار هیئت رئیسه و هیئت امنا بود، توسعه دانشکده ها بیان و تصریح کرد: تاسیس دانشکده طب سنتی و معرفی چهار گروه آموزشی و توسعه آن از جمله اقدامات مهم دانشگاه در این راستا بوده است.

توسعه رشته های آموزشی از مهرماه سال 88 تاکنون، تاسیس مراکز درمانی، بهداشتی و آموزشی به منظور ارتباط دانشجویان علوم پزشکی با مراکز پزشکی و طراحی اطلس آناتومی بدن انسان در قطب پزشکی را از دیگر اقدامات اين دانشگاه برشمرد.

وي در معرفی جشنواره شهيد مطهري بیان داشت: این جشنواره هر سال به منظور قدردانی از فرآیندهای آموزشی، توسعه رویه های آموزشی در دانشگاه ها با تدوین استانداردهای مربوط به هر یک از فرآیندهای آموزشی، تعیین معیارهای سنجش و اعتبار بخشی و نیر توسعه فرآیندها و ابداع فرآیندهای جدید آموزشی برگزار می شود.
 معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: شناسایی فرآیندهای مطلوب دانشگاهی، ارتقا فرآیندهای جاری آموزشی در دانشگاه ها، ابداع و اصلاح فرآیندها و تجهیزات و لوازم کمک آموزشی، ایجاد فضای رقابت در عرصه تواید علم در سطح کشور، ایجاد فرصت های شغلی برای اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزشی و در نهایت ایجاد بازار برای فرآیندهای آموزشی براي جذب سرمایه و هدایت سرمایه گذاری در راستای تولید علم از جمله اهداف دبیرخانه جشنواره است.
 دکتر توکل افشاری در بیان ویژگی پنجمین جشنواره خاطرنشان کرد: این جشنواره با ورود به حیطه های جدید از جمله نقش اساتید در امور تربیتی و اجتماعی، قوانین و مقررات ساختارهای آموزشی و محصولات آموزشی و مانند آن ها به علاوه حیطه های پنج گانه دوره های گذشته فضای رقابتی ایجاد کرده است.

آخرین به روز رسانی ( شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۴۷ )

اضافه کردن نظر

کد امنیتی