0374.jpg - 20.26 kBبیماران فشار خون و سایر افراد با استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای می توانند محصولات غذایی را با توجه به مقدار انرژی، قند، چربی، نمک و میزان اسید چرب ترانس موجود در آن انتخاب و به سلامت خود کمک کنند.

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا با بیان اینکه برخی از اجزاء مواد غذایی از قبیل چربی، قندها و یا نمک برای برخی افراد در سنین مختلف و یا برای افراد دارای بیماری های مختلف می توانند مفید و یا مضر باشد گفت : با استفاده از نشانگر رنگی بر روی برچسب محصولات تولیدی غذایی و آشامیدنی، مصرف کننده می تواند از محتوای انرژی، قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس هر ماده غذایی مطلع شود و به این ترتیب با اطلاعات بدست آمده، نوع و میزان مصرف هر ماده غذایی را به صورت روزانه تشخیص داده و انتخاب نماید که کلیه ویژگی های مذکور بر اساس هر سهم ماده غذایی و با رنگ های مختلف همانند چراغ راهنما مشخص شده است.

 دکتر زهرا اباصلتی رنگ های نشانگرهای مواد غذایی را سبز و نارنجی و قرمز عنوان و خاطر نشان کرد: رنگ سبز نشان دهنده وجود آن جزء در مقادیر مناسب رنگ نارنجی نشان دهنده وجود آن جزء در مقادیر متوسط و رنگ قرمز نشان دهنده وجود آن جزء در مقادیر بالا در ماده غذایی مورد نظر می باشد. دکتر اباصلتی خاطر نشان کرد : بیماران مبتلا به فشار خون بالا با توجه به نشان گرهای رنگی تغذیه ای و برچسب مواد غذایی باید مواد غذایی را انتخاب کنند که نمک و سدیم، چربی و اسیدهای چرب ترانس کمتر و پتاسیم، منیزیم و کلسیم بیشتری دارد.

وی افزود : در خصوص آن دسته از محصولات غذایی و آشامیدنی که حاوی قند، نمک و چربی می باشند باید به نشان گرهای رنگی دقت نمود، شما می توانید با استفاده از نشان گرهای رنگی تغذیه ای و مقادیر آنها بین دو ماده غذایی مثلا بین دو نوع بیسکویت یا دو نوع ماست یا دو نوع کیک، محصولی که مقدار کمتری قند، نمک و یا چربی دارد را انتخاب کنید.

خبرهای روز

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image