چاپ

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی خراسان رضوی بر انجام تمهیدات لازم از سوی دستگاه‌های اجرایی در راستای پیشگیری از شیوع بیماری خونریزی دهنده تب کریمه کنگو تاکید کرد.

دکتر علی میری در گفت‌وگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: در آستانه عید سعید قربان اولین جلسه گروه کاری سلامت استان در سال 1404 با چند دستور کار از جمله انجام ذبح‌های دام در مکان‌های مجاز و به شکل بهداشتی برگزار شد.

وی تصریح کرد: در این جلسه مقرر گردید که تمهیدات لازم از سوی دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری از شیوع بیماری خونریزی دهنده تب کریمه کنگو صورت پذیرد.

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی خراسان رضوی ادامه داد: در بخش دیگری از این جلسه بر انجام اقدامات سازنده از سوی سازمان‌های دولتی و مجموعه‌های مردم نهاد و عام المنفعه در راستای پیشگیری از شیوع مصرف دخانیات تأکید شد.

دکتر میری اضافه کرد: همچنین موضوع دیگر مورد بحث در این جلسه علائم و راه‌های پیشگیری از بروز بیماری‌های مختلف بود و در کنار آن بر انجام ذبح‌های شرعی و بهداشتی دام در کشتارگاه‌های مجاز تأکید شد.

وی با اشاره به اینکه در آستانه فرارسیدن عید سعید قربان و انجام سنت قربانی دام بر رعایت موارد بهداشتی تأکید داریم، بیان کرد: این موضوع به جهت احتمال بروز مواردی از بیماری تب خونریزی دهنده مورد تأکید واقع شده و در این خصوص نیازمند همکاری قوی بین بخشی هم هستیم.

20.jpg - 85.24 kB

19.jpg - 92.43 kB

21.jpg - 105.69 kB