رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه حفظ وحدت و انسجام، لازمه پیشرفت و توسعه است اظهار کرد: دستاوردهای حوزه سلامت و توسعه خدمات بهداشتی و درمانی پس از پیروزی انقلاب اسلامی کم نظیر است و باید این روند همچنان ادامه یابد.

به گزارش وب دا، دکتر محمود شبستری در مراسم تکریم و معارفه "رئیس مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی ولایت (امداد و نجات جنوب و غرب مشهد)"با بیان اینکه در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی بسیاری از شهرها و مناطق روستایی فاقد بیمارستان و یا واحد بهداشتی بودند و به دلیل کمبود پزشک در کشور از پزشکان خارجی در مناطق مختلف استفاده می شد خاطر نشان کرد: امروز به برکت انقلاب اسلامی، علاوه بر توسعه زیر ساخت های بهداشتی و درمانی و افزایش بیمارستان ها، پزشکان در مقاطع مختلف در تمامی مناطق کشور در حال خدمت رسانی به مردم هستند و نیازی به اعزام بیمار به خارج از کشور نیست.

وی با بیان اینکه علم پزشکی جمهوری اسلامی ایران همگام با سایر کشورها در حال پیشرفت  است خاطر نشان کرد: در سال آینده هشتمین کنگره جهانی قلب کاسپین که مسئولیت آن با دانشگاه علوم پزشکی مشهد است و با این نام در جهان به ثبت رسیده است با حضور کشورهای مختلف برگزار می شود که این امر تنها بخشی از توسعه و پیشرفت های کم نظیر علم پزشکی در کشورمان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: علیرغم تمام مشکلات، کمبودها و فشارهای ناشی از تحریم، حوزه سلامت از ابتدای انقلاب تا کنون روند رو به رشدی داشته است و این مسیر رشد نباید دچار وقفه شود و همچنان به مسیر توسعه خود ادامه دهد.

دکتر شبستری با بیان اینکه خدمات دانشگاه های علوم پزشکی قابل مقایسه با فعالیت سایر دانشگاه ها نیست بیان داشت: در حال حاضر دانشگاه های علوم پزشکی کشور با مشکلات مالی روبرو هستند که با مساعدت مقام معظم رهبری یک میلیارد دلار از محل صندوق ارزی به حوزه سلامت اختصاص یافت و انشاالله بخشی از این مشکلات برطرف می شود.

وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی از ابتدای اردیبهشت تا کنون بدهی خود را به دانشگاه علوم پزشکی مشهد پرداخت نکرده است و سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیز با این مشکل روبرو هستند گفت: علیرغم مشکلات متعدد مالی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در پرداخت اضافه کار و کارانه از دانشگاه های برتر کشور محسوب می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به فعالیت اورژانس بیمارستان های بزرگ مشهد اظهار کرد: از ابتدای امسال تا کنون بیش از52 هزار بیمار از طریق اورژانس پیش بیمارستانی به بیمارستان های شهید هاشمی نژاد، شهید کامیاب و طالقانی انتقال داده شده است و 17 هزار بیمار نیز به بیمارستان های امام رضا(ع) و قائم(عج) انتقال داده شده است.

وی با بیان اینکه بیمارستان های شهید هاشمی نژاد، شهید کامیاب و طالقانی بیشترین میزان پذیرش بیماران اورژانسی را بر عهده دارند خاطر نشان کرد: لازم است در راستای توسعه کیفی و کمی خدمت رسانی به بیماران، فرایندها در سایر مراکز درمانی نیز بازنگری شود تا ضمن جلوگیری از ازدحام روند خدمت رسانی تسریع یابد.

دکتر شبستری ضمن قدردانی از تلاش های دکتر کامیار رئیس پیشین بیمارستان ولایت و اعضای هیات علمی گروه های تخصصی و فوق تخصصی این مرکز اظهار کرد: لازم است تمامی تخت های بستری این مرکز درمانی با تمام ظرفیت فعال شود تا همانند بیمارستان طالقانی ماموریت امداد و نجات و خدمت رسانی به بیماران اورژانس و تروما را به شکل کامل انجام دهد.

وی با بیان اینکه با پیگیری های انجام شده، این مرکز درمانی به دستگاه سی تی اسکن مجهز شده است و تلاش می شود ظرفیت های حوزه کلینیکی و پاراکلینیکی این مرکز بیش از پیش فعال شود تا بار مراجعه به سایر مراکز درمانی کاهش یابد تصریح کرد:فعالیت جراحی عروق نیز علاوه بر بیمارستان ولایت در بیمارستان امام رضا(ع) نیز فعال خواهد شد تا خدمت رسانی به بیماران به شکل بهتری صورت گیرد.

در این نشست بر مواردی همچون ارتقاء بیمارستان ولایت به مرکز اورژانس و ترومای غرب و جنوب مشهد، فعال شدن تمامی بخش های باقی مانده بیمارستان ولایت، تثبیت بخش جراحی عروق در بیمارستان ولایت، راه اندازی بخش جراحی عروق در مجتمع بیمارستانی امام رضا(ع) و در نهایت کمک به کاهش ازدحام در اورژانس بیمارستان های قائم(عج) و امام رضا(ع)، تقویت حوزه پرسنلی بیمارستان ولایت با توجه به راه اندازی و افتتاح بخش های جدید تاکید و موارد به تصویب اعضاء رسید.

لزوم استفاده از ظرفیت خیران سلامت در توسعه تخت های بیمارستانی

رئیس کارگروه مشورتی بهداشت، درمان، تغذیه و خیرین سلامت اتاق اندیشه ورزی خراسان رضوی و عضو شورای عالی مشورتی استاندار نیز در این نشست با بیان اینکه علیرغم اقدامات انجام شده، دانشگاه علوم پزشکی مشهد با کمبود تخت های بیمارستانی روبروست اظهار کرد: خیران سلامت تا کنون اقدامات موثری را در حوزه توسعه زیر ساخت های بهداشتی و درمانی و تامین تجهیزات مورد نیاز داشته اند و لازم است با برنامه ریزی، بیش از پیش از این ظرفیت استفاده شود.

دکتر عبدالله بهرامی با بیان اینکه اقداماتی که در حوزه جراحی عروق در مشهد شده است در کشور کم نظیر است از خدمات این گروه قدردانی کرد و گفت: لازم است خدمات جراحی عروق علاوه بر بیمارستان امام رضا(ع) در بیمارستان ولایت نیز حفظ شود تا مردم به بهترین شکل ممکن از اقدامات درمانی این گروه بهره مند شوند.

678.jpg - 84.62 kB

670.jpg - 118.64 kB

671.jpg - 125.77 kB

672.jpg - 110.25 kB

673.jpg - 81.78 kB

674.jpg - 103.25 kB

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image