رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان‌های امام رضا(ع) و حضرت قائم(عج) بازدید کرد.

به گزارش وب دا،  دکتر فاطمه محرری، رئیس دانشکده پزشکی مشهد و دکتر ابوالقاسم الله‌یاری، معاون آموزشی تخصصی و فوق‌تخصصی این دانشکده از بیمارستان‌های امام رضا(ع) و حضرت قائم(عج) بازدید کردند.

در این بازدید دکتر محرری و دکتر الله‌یاری از بخش‌های اورژانس عدالتیان، CPR، جراحی عمومی، اورژانس سوانح جراحی، ارتوپدی، CCU و ICU بیمارستان امام رضا(ع) بازدید کردند.

همچنین بخش‌های اورژانس، CPR، زنان و زایمان، داخلی، جراحی، مغز و اعصاب، رادیولوژی، ICU و NICU بیمارستان حضرت قائم(عج) هم مورد بازدید رئیس و معاون آموزشی تخصصی و فوق‌تخصصی دانشکده پزشکی مشهد قرار گرفت.

حضور متعهدانه و مسئولیت‌پذیری تمامی اعضای کار درمان در ایام نوروز 1404 به‌خوبی مشاهده شد

در جریان این بازدیدها دکتر فاطمه محرری، رئیس دانشکده پزشکی مشهد، گفت: این بازدیدها با هدف عرض تبریک سال نو و خداقوت به کادر درمان زحمتکش بیمارستان‌های امام رضا(ع) و حضرت قائم(عج) انجام شد و ما در بعد کمی و کیفی، حضور متعهدانه و مسئولیت‌پذیری تمامی پزشکان، رزیدنت‌ها، پرستاران و دیگر اعضای کار درمان را به‌خوبی دیدیم و از این بابت از تمامی عزیزان کادر درمان و همچنین روسا، مدیران و مدیریت پرستاری این بیمارستان‌ها تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی افزود: ویژگی شاخص و بسیارخوب خدمات ارائه شده در این ایام رضایت‌‌مندی بالای بیماران و خانواده‌های آنان بود و ما موردی نداشتیم که بابت ارائه خدمات نامطلوب گله مند باشد.

رئیس دانشکده پزشکی مشهد با بیان اینکه برای ایام خاص سال همچون تعطیلات نوروزی برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای تمامی مراکز درمانی به‌خصوص بیمارستان‌‌های امام رضا(ع) و حضرت قائم(عج) که حجم بار بالای بیماران را دارند داشته‌ایم، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و هماهنگی با ستاد هدایت، به‌گونه‌ای اقدام شده که فشار کار در بخش‌های اورژانس بیمارستان‌ها بالا نباشد و بیماران به مراکز درمانی مختلف سطح شهر انتقال یابند و تمامی موارد به سمت بیمارستان‌‌های امام رضا(ع) و حضرت قائم(عج) هدایت نشوند.

دکتر محرری بیان کرد: ما در دور نخست سفرهای نوروزی مأموریت‌های ویژه شب چهارشنبه آخر سال، سال تحویل و شب‌های قدر را به‌خوبی و با مؤفقیت انجام دادیم و برای دور دوم سفرهای نوروزی هم که مناسبت‌های عید سعید فطر و روز طبیعت را داریم و احتمال افزایش حضور زائران در مشهد پیش بینی شده برنامه‌ریزی ویژه‌ای صورت پذیرفته تا که خدمات به‌خوبی و به بهترین شکل ممکن و با بالاترین میزان رضایتمندی از سوی بیماران و خانواده‌های آنان ارائه شود.

افزایش 20 تا 30 درصدی پزشکان و دستیاران رشته‌های مختلف پزشکی در بیمارستان‌های مختلف شهر مشهد

همچنین دکتر ابوالقاسم الله‌یاری، معاون آموزشی تخصصی و فوق‌تخصصی دانشکده پزشکی مشهد هم در جریان این بازدیدها، گفت:  از 15 اسفند ماه سال 1403 برنامه‌ریزی‌های گروه‌های مختلف آموزشی را برای ایام نوروز 1404 داشتیم و از 25 اسفند ماه سال گذشته که شروع طرح نوروزی را داشتیم حضور اساتید و دستیاران را طبق شیفت بندی صورت گرفته در بخش‌های مرتبط با رشته تخصصی‌شان داشتیم و این برنامه  تا 15 فروردین ماه امسال با قوت ادامه خواهد یافت.

وی افزود: در زمان اجرای طرح نوروزی 1404 افزایش 20 تا 30 درصدی پزشکان و دستیاران رشته‌های مختلف پزشکی را در بیمارستان‌های مختلف شهر مشهد از جمله مراکز درمانی امام رضا(ع) و حضرت قائم(عج) که حجم بالایی از بیماران بومی و غیربومی را پذیرا هستند داشته‌ایم تا که خدمات موردنیاز بیماران به سرعت و با بهترین کیفیت به آنان ارائه شود.

معاون آموزشی تخصصی و فوق‌تخصصی دانشکده پزشکی مشهد تصریح کرد: در این ایام حضور اساتید و دستیاران رشته‌‌های مختلف را در تمامی بخش‌های بیمارستان‌ها داریم و پرکارترین گروه‌های این ایام هم اورژانس، داخلی، اطفال، زنان و زایمان، ارتوپدی، جراحی و بیهوشی بودند.

دکتر الله‌یاری اورژانس‌های عدالتیان و کوهسنگی بیمارستان‌های امام رضا(ع) و حضرت قائم(عج) از ابتدای طرح نوروزی امسال تاکنون پذیرای بیماران زیادی از داخل و خارج استان و حتی خارج از کشور بودند و با وجود حجم بالای مراجعات تمامی بیماران خود را در یک مدت زمان کوتاه تعیین تکلیف کردند و جا دارد که یک خداقوت ویژه به تمامی عزیزان کادر درمان این بیمارستان‌ها عرض نماییم.

160.jpg - 88.73 kB

161.jpg - 76.25 kB

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image