125.jpg - 19.55 kBمدیر بیمارستان ولایت از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در شرایط کنونی افزایش 20 تا 30 درصدی تعداد تخت‌های بیمارستان ولایت پیش بینی شده است و خادمان مردم در این مرکز درمانی با تمام توان آماده ارائه خدمت به بیماران هستند.

سعید اشکانی‌فر در گفتگو با وب دا، اظهار کرد: وظیفه ذاتی ما در بیمارستان ولایت انجام خدمات درمانی و کمک به بحث نظام سلامت است و در روزهای کنونی هم که حملات وحشیانه اسرائیل کودک کش را در کشور عزیزمان داریم با تمام توان در خدمت مردم هستیم و تمامی خادمان این مرکز درمانی از آمادگی کامل جهت مدیریت هرنوع شرایط بحرانی برخوردار هستند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه تا به این لحظه مشکل خاصی نبوده، اما در صورت نیاز به ارائه هرگونه خدمتی به هموطنان عزیزمان، با تمام توان و تا پای جان در خدمت ملت شریف ایران هستیم.

مدیر بیمارستان ولایت با بیان اینکه این مرکز درمانی پس از اعلام کمیته درمان ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد به‌طور ویژه آماده خدمت رسانی به‌موقع به مراجعین شده است، خاطرنشان کرد: با توجه به تجربیات زیادی که در خصوص شلوغی‌های شهر مشهد و جمعیت بالای زائران امام رضا(ع) به‌خصوص در ایام خاص سال داریم و اینکه پیش بینی مواجهه احتمالی با مصدومان و مجروحان جنگی را کرده‌ایم با مشکل خاصی مواجه نخواهیم شد.

اشکانی‌فر تأکید کرد: خوشبختانه روحیه تمامی خادمان مردم در بیمارستان ولایت بالاست و این خدمتگزاران حوزه سلامت آمادگی کامل را جهت ارائه خدمات شایسته به تمامی بیماران سرپایی و بستری را در زمان مواجهه با هرگونه شرایطی دارند.

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image