چاپ

افزایش توان خدمت رسانی در اورژانس بیمارستان شهید کامیاب در پی ناآرامی‌هامدیر بیمارستان شهید کامیاب از پذیرش روزانه ۲۵۰ بیمار در اورژانس این مرکز درمانی خبر داد و گفت: کادر درمان بیمارستان شهید کامیاب در ماه مبارک رمضان آمادگی کامل برای پذیرش و درمان بیماران و حادثه‌دیدگان را دارد و تمهیدات ویژه‌ای برای شب‌های قدر پیش‌بینی شده است.

دکتر مسعود خانی در گفت‌وگو با خبرنگار وب‌دا اظهار کرد: بیمارستان شهید کامیاب در طول ماه مبارک رمضان با آمادگی کامل به بیماران و حادثه‌دیدگان خدمت‌رسانی می‌کند و تمامی اعضای کادر درمان در حالت آماده‌باش قرار دارند.

وی تصریح کرد: در جلسه‌ای با حضور مدیران و مسئولان بخش‌های مختلف بیمارستان، بر آمادگی کامل تمامی بخش‌ها به‌ویژه برای شب‌های قدر تأکید شد و در همین راستا، افزایش ۳۰ درصدی نیروهای پزشک و پرستار در بخش‌های مختلف، به‌خصوص اورژانس، در نظر گرفته شده است.

مدیر بیمارستان شهید کامیاب افزود: برای شب‌های قدر، افزایش ۳۰ درصدی تخت‌های اورژانس، بخش‌های بستری و اتاق‌های عمل به همراه تأمین اقلام و تجهیزات مصرفی مورد نیاز، با اولویت بخش اورژانس پیش‌بینی شده است تا با توجه به نزدیکی این بیمارستان به حرم مطهر رضوی و حجم بالای مراجعات در این ایام، هیچ‌گونه مشکلی در پذیرش و درمان بیماران و حادثه‌دیدگان ایجاد نشود.

دکتر خانی با اشاره به الگوی مراجعات سال‌های گذشته گفت: در سال‌های قبل، بیشترین موارد ورودی به اورژانس بیمارستان شهید کامیاب در ساعات و دقایق منتهی به افطار بوده است؛ به همین دلیل از شهروندان درخواست می‌کنیم برای رسیدن زودتر به مقصد عجله نکنند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر، ورودی روزانه به اورژانس این بیمارستان حدود ۲۵۰ بیمار است که از این تعداد، ۷۵ درصد نیاز به بستری دارند و ۲۵ درصد به‌صورت سرپایی مداوا می‌شوند. همچنین ۸۰ درصد از مراجعان از طریق اورژانس ۱۱۵ منتقل می‌شوند و ۲۰ درصد نیز به‌صورت مراجعه مستقیم به بیمارستان می‌آیند. به گفته وی، فرآیند تعیین تکلیف بیماران در این مرکز درمانی در کمتر از شش ساعت انجام می‌شود.