مدیر امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در سه ماه گذشته؛ حدود 1791 پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی در کمیته فنی و قانونی این معاونت مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.
دکتر میترا رضایی با اشاره به برگزاری جلسات کمیته فنی و قانونی این معاونت گفت: به منظور بررسی و صدور پروانه های بهداشتی ساخت اقلام مشمول قانون مواد خوراکی، آشامیدنی و در راستای دستورالعمل اجرایی ساخت و ورود موادغذایی،آشامیدنی،آرایشیو بهداشتی طی سه ماهه سوم سال جاری؛ سلسله جلسات این کمیته با حضور معاون غذا و دارو، مدیر امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی و مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه، جمعی از کارشناسان مدیریت های امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و د ارو، جمعی از اعضاء هیات علمی دانشکده پزشکی(گروه تغذیه و ایمنی مواد غذایی)، نمایندگانی از واحدهای تولیدی و مسئولین فنی برگزار که طی 13 جلسه حدود 1791 عدد پروانه ساخت، بهره برداری و مسئول فنی مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.
وی خاطر نشان کرد: پروانه های بررسی شده در کمیته فنی و قانونی معاونت غذا و دارو دانشگاه؛ شامل 693 مورد پروانه ساخت، 238 مورد پروانه بهره برداری و 193 مورد پروانه مسئول فنی بوده است.
شایان ذکر است: کمیته فنی و قانونی به منظور بررسی و تصمیم گیری در خصوص صدور،تعلیق و ابطال پروانه های بهداشتی تولید،نگهداری،ورود مواد و فرآورده های غذایی،آشامیدنی،آرایشیوبهداشتی و همچنین مشورت، همکاری فنی درخصوص ضوابط و دستورالعمل های اجرایی مربوط به مواد خوردنی،آشامیدنی،آرایشیوبهداشتی، مکمل های غذایی و رژیمی هر هفته با حضور اعضا این کمیته در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می گردد.