به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همراه جمعی از معاونین و مدیران این دانشگاه از قطب تولید شیر خشک کشور، بازدید کردند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه این بازدید در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در راستای سیاستهای حمایتی از تولیدات داخلی و برنامه های جوانی جمعیت این دانشگاه؛ همزمان با هفته سلامت و همسو با شعار سال "سرمایهگذاری برای تولید" دکتر شبستری؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همراه جمعی از معاونین و مدیران مربوطه از کارخانه پیشرفته پودر شیر مشهد، بازدید و هفته سلامت را گرامی داشتند.
دکتر علی روحبخش گفت: این مجموعه صنعتی عظیم که با پیشرفتهترین فناوری روز و استانداردهای بینالمللی فعالیت میکند، اخیراً با افزایش چشمگیر تولید از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار قوطی به ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار قوطی شیرخشک در ماه، گام بلندی در راستای تأمین امنیت غذایی کودکان و تحقق اقتصاد مقاومتی برداشته است.
وی تأمین ۴۰ درصد از نیاز داخلی، فعالیت بیوقفه با کیفیت عالی، ایجاد اشتغال برای دهها نیروی متخصص و کارگر ایرانی و ... را از جمله دستاوردهای کلیدی کارخانه پیشرفته پودر شیر مشهد برشمرد.
شایان ذکر است: دکتر شبستری در این بازدید با تقدیر از مدیران و کارکنان سختکوش کارخانه پودر شیر مشهد؛ این قبیل واحدهای تولیدی را نمونههای عینی تحقق شعار سال و گامهای مؤثر در مسیر خوداتکایی کشور بر شمرد.