چاپ

 بمناسبت فرا رسیدن لیالی قدر و ایام شهادت امیر مومنان امام علی (ع)، مراسمی ویژه در مسجد بیمارستان قائم (عج) و مسجد امام علی (ع) واقع در پردیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در این مراسم معنوی که از سوی هیات مذهبی باقرالعلوم (ع) ( اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد ) و هیات دانشجویی مکتب الزهرا (س) برگزار گردید، شب زنده‌داران ضمن قرائت قرآن کریم و دعای جوشن کبیر، قرآن به سر گرفتن و عزاداری در رثای امام اول شیعیان، به استغفار و طلب رحمت و آمرزش از درگاه الهی پرداختند.

پذیرش ولایت خداوند و انبیاء؛ شرط عبور انسان از ظلمت به سوی نور

 حجت الاسلام اسدی سخنران مراسم شبهای قدر در بیمارستان قائم (عج)، در بخشی از سخنان خود با اشاره به آیه ۲۵۷ سوره بقره ( بخش انتهایی آیت الکرسی)، موضوع پذیرش ولایت خداوند و انبیأء مرسل را شرط عبور انسان از تاریکی ها به سوی نور و سعادت دانست و گفت: بندگانی که به ولایت خداوند و انبیاء الهی گردن نمی نهند، قطعا بنده شیطان و هوای نفس خود خواهند بود و در اینصورت مسیر حرکت شان در جهت عکس و از نور به سمت تاریکی خواهد بود.

وی ادامه داد: آزادی حقیقی انسان نیز در گرو همین ولایت‌پذیری است و طبق کلام شهید مطهری " انبیاء الهی آمدند تا به انسانها آزادی دهند؛ البته آزادی بُعد انسانی ؛ فردی که در جهت رشد بعد انسانی خود می کوشد قطعا انسان آزاده ای خواهد بود.

 حجت الاسلام اسدی، تبعیت مطلق و به دور از مصلحت اندیشی های فردی و جناحی آحاد جامعه از رهبر و ولیّ زمان را نیز از شاخص های مهم ولایت پذیری دانست و گفت: این نکته به ویژه در آنجا که سرنوشت جهان اسلام و جامعه مسلمین مطرح است اهمیتی دو چندان می یابد؛ از جمله در موضوع قدس شریف که یکی از مظاهر مهم این امر بوده و اتحاد جامعه مسلمانان را بیش از پیش می طلبد.

امام علی (ع)، در محراب عبادت قربانی عدالت شد

حجت الاسلام و المسلمین فلاح، سخنران مراسم احیاء شب های قدر در مسجد پردیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه شاکله وجودی امیرالمؤمنین (ع) بر محور  «عدالت» و حق مداری بنا شده و همین خصیصه سبب خشم دشمنان ایشان شده بود افزود: شیوه حکومتی امام علی (ع) چنان با عدالت در آمیخته که هرجا سخن از عدالت باشد این جمله معروف جرج جرداق اندیشمند مسیحی به ذهن متبادر می شود که  « قتل علی فی المحراب لشدته عدله» : علی در محراب عبادت قربانی عدالت شد.

وی ادامه داد: جرج جرداق، بیش از 200 مرتبه نهج‌البلاغه را خوانده و در معرفی شخصیت امیرالمؤمنین(ع) به جهان، کتاب ارزشمند " الإمام علی (ع)، صوتُ العدالةِ الإِنسانیة " را نیز نگاشته است؛ کتابی که به جرأت می‌توان آن را یکی از بهترین کتبی دانست که تا کنون در این زمینه تدوین شده است. این نویسنده و اندیشمند لبنانی، آنچنان مسحور کلمات نهج‌البلاغه می‌شود که در پشت جلد کتابش خطاب به حضرت علی (ع) می‌نویسد: «ای علی! اگر بگویم تو از مسیح بالاتری، دینم نمی‌پذیرد. اگر بگویم او از تو بالاتر است، وجدانم نمی‌پذیرد. نمی‌گویم خدا هستی. پس خودت بگو به ما ای علی! تو کیستی؟»